Ceturtdienas horoskops: 7. jūlijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 7. jūlijam

AUNS

Veiksmīgs laiks kontaktu veidošanai, saskarsmei ar cilvēkiem, draudzīgiem pasākumiem un lietišķām sanāksmēm. Ar visiem labi sapratīsies un iegūsi domubiedrus.

VĒRSIS

Praktiskais Vērsis visām situācijām redzēs risinājumus un arī racionālās lietās izcelsies ar radošu pieeju. Galvenais, lai tavas idejas tiek atbilstoši atalgotas.

DVĪŅI

Cilvēki novērtēs tavas idejas un zināšanas, tikai sadarbības partneru izvēlē jābūt modram, netici labumu solītājiem uz vārda. Jābūt uzmanīgam ar juridiskām niansēm.

VĒZIS

Parādīsi, ka esi cilvēks, uz kuru var paļauties un saņemsi atzinību gan morālā, gan materiālā izteiksmē. Vakarā aktuāli sadzīviski jautājumi, mājas lietas, saziņa ar radiniekiem.

LAUVA

Var gadīties, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu profesionālajā jomā. Tas darīs nemierīgu, bet mācīties nekad nav par vēlu. Izpēti tiešsaistes kursu piedāvājumu un atradīsi ko noderīgu.

JAUNAVA

Darbu gūzma, un kāpēc viss gulstas uz taviem pleciem? Pārskati pienākumu sarakstu – varbūt vajag no kaut kā atteikties. Pievakarē izvēdini galvu, dodoties garākā pastaigā.

SVARI

Ļoti daudz ideju un dažas izcili oriģinālas. Var gadīties sastapt skeptiķus, kuri lūkojas tevī kā brīnumā, bet tas nav kavēklis. Jāsaplāno darbi, un jāķeras klāt.

SKORPIONS

Darba pienākumi, iespējams, paliks otrajā vietā, jo ar savām problēmām pēc atbalsta un padoma vērsīsies tuvinieki. Palīdzi, jo – dots devējam atdodas. Pozitīva enerģiju apmaiņa.

STRĒLNIEKS

Var pavērties izaugsmes iespējas vai nākt finansiāli izdevīgs piedāvājums. Naudas darījumiem sekmīgs laiks. Taču straujais skrējiens nogurdinās. Atrodi brīdi atpūtai.

MEŽĀZIS

Spraiga un lietišķa darba diena. Būsi pienākumos iekšā līdz matu galiņiem un šis ir brīdis, kad vajadzētu virzīties pa karjeras kāpnēm vai attīstīt biznesu

ŪDENSVĪRS

Pievērs uzmanību naudas lietām – vai kontā ieskaitīts viss, kam tur jābūt, un laikus apmaksā rēķinus. Var rasties kādas neskaidrības, bet tajā pašā laikā arī idejas, kā nopelnīt vairāk.

ZIVIS

Lietišķajā jomā ļoti svarīgi ir uzticami partneri, taču būtiskos jautājumus kontrolē pats. Iespējami pārsteigumi un neparedzētas situācijas. Vajadzēs elastīgi reaģēt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu