Ceturtdienas horoskops: 21. jūlijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 21. jūlijam.

AUNS

Naudas lietās veiksies, ja vien pats būsi gatavs enerģiski rīkoties. Ja rodas jaunas idejas par ienākumu pavairošanu, atroti piedurknes un ķeries pie darba ar pilnu jaudu.

VĒRSIS

Jūtīgi uztversi apkārt notiekošo, labi orientēsieties cilvēku nolūkos un ātri sapratīsi, ja kāds izliekas par to, kas nav, vai imitē darbības. Kā jau godīgu cilvēku, tas tevi kaitinās.

DVĪŅI

Jaunas idejas un nākotnes plāni, esi gatavs doties uz priekšu – tālāk un augstāk. Ja sāksi šaubīties un neizlemsi šobrīd, nākamo iespēju var nākties gaidīt ilgi.

VĒZIS

Darbā viegli nebūs. Padomā, vai neesi uzņēmies vairāk, kā spēj pacelt. Un seko līdzi, lai tavs darbs tiek adekvāti novērtēts. Brīvos līdzekļus ieguldi paliekošās vērtībās.

LAUVA

Nopietna attieksme pret dzīvi. Dažu brīdi tā robežosies ar skepticismu un pesimismu. Atver acis plašāk un paskaties uz vasaras košajām krāsām!

JAUNAVA

Esi uzmanīgs ar lielajiem plāniem un rūpīgi pārskati „spēles laukumu”. Varbūt pat jālūdz kāds cilvēks komentēt situācijas vai ieceres ar skatu no malas.

SVARI

Nemierīga diena – daudz pienākumu darbā un arī mājās kādi jautājumi risināmi. Dienas beigās satiecies ar draugiem, kam vari uzticēt savas rūpes un emocijas.

SKORPIONS

Darbā kā jau darbā, bet prātā un sirdī vasaras noskaņas. Kāds sūtīs sirsnīgas īsziņas mīļotajam cilvēkam, kāds ielūkosies iepazīšanās portālos. Pirmajā vietā attiecību tēma.

STRĒLNIEKS

Kurš sēž tīmekļa vidū un īstajā brīdī pavelk pareizo pavedienu? Tev ir stratēģa dotības, un šodien tās lieti noderēs. Ieviesīsi sistēmu un kārtību jebkurā jomā.

MEŽĀZIS

Esi apdomīgs naudas lietās, neplāno lielus, dārgus pirkumus un neiesaisties darījumos, par kuru rezultātu neesi pārliecināts. Tava dabas dotā apdomība šodien lieti noderēs.

ŪDENSVĪRS

Radīsies jaunas idejas par peļņu, un vēlme pameklēt internetā kādus biznesa kursus. Partnerus izvēlies uzmanīgi un netici katram solītājam uz vārda.

ZIVIS

Nebīsties no izaicinājumiem, vēlāk tas atmaksāsies. Par brīvajiem līdzekļiem iegādājies lielāku pirkumu mājām, ko skaistu savam priekam, kosmētiku vai mākslas priekšmetus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu