Notikušas izmaiņas partijas "Republika" valdē – Iveta Ziemele atstāj valdi

Papildināts
TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Tukuma novada domes deputātu amata kandidāte Iveta Ziemele (KPV LV) piedalās ReTV priekšvēlēšanu debatēs.
Tukuma novada domes deputātu amata kandidāte Iveta Ziemele (KPV LV) piedalās ReTV priekšvēlēšanu debatēs. Foto: ReTV

Politiskās partijas "Republika" valdi atstāj biedrības "BērnuDraugi" dibinātāja Iveta Ziemele, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Pagājušā gada pašvaldību vēlēšanās Ziemele startēja no partijas "KPV LV" saraksta, kandidējot ar pirmo kārtas numuru Tukuma novadā, tomēr vēlēšanu rezultātā partija neieguva nevienu vietu domē.

"Mans lēmums par aiziešanu no partijas "Republika" valdes un partijas bija ilgi izsvērts un saistīts ar manām profesionālajām gaitām un manu personīgo nākotnes redzējumu politikā. Biju viena no partijas dibinātājām un uzskatu, ka nepilna gada laikā ar kolēģiem izdevās izveidot jaunu politisko spēku, kas pulcē Sanda Ģirģena sekotājus," aģentūrai LETA pauda Ziemele.

Viņa arī turpmāk turpināšot būt aktīva nevalstiskajā sektorā. Kopā ar domubiedriem viņai jau esot ieceres jauniem projektiem, lai apvienotu nevalstisko sektoru būtiskām pārmaiņām valstī.

Partijas "Republika" valdes locekļi pašlaik ir Ēriks Pucens, Normunds Barkāns, Māris Feldmanis, Kaspars Ģirģens, Sandis Ģirģens, Jevgēnijs Koršenkovs, Elviss Ozols un Sabīne Ulberte, liecina "Firmas.lv" dati.

Kādreiz partijas valdē darbojās arī Vjačeslavs Dombrovskis, kurš tagad ir pievienojies partiju apvienībai "Attīstībai/Par!".

Politisko partiju reģistrā "Republika" ir reģistrēta 2021.gada 17.septembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu