Dibināts jauns "Liepājas metalurgs"

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Liepājas Metalurgs administratīvā ēka Liepājā, Brīvības ielā 93
Liepājas Metalurgs administratīvā ēka Liepājā, Brīvības ielā 93 Foto: LETA/Evija Trifanova

Pagājušajā otrdienā, 19. jūlijā, Komercreģistrā reģistrēts jauns uzņēmums ar nosaukumu “Liepājas metalurgs”. Datu bāzē “Lursoft” esošie dati liecina, ka šis uzņēmums ir sabiedrība ar ierobežotu atbildību (SIA), nevis akciju sabiedrība (AS), kā tas ir “oriģinālajam” “Metalurgam”.

Jaunā uzņēmuma dibinātāja, patiesā labuma guvēja un valdes priekšsēdētāja ir norādīta Jūlija Harana (Julia Harana), kas ir Ukrainas valstspiederīgā. Uzņēmuma reģistrētais pamatkapitāls ir 2750 eiro.

Tikmēr AS “KVV Liepājas metalurgs” patiesā labuma guvēji nav norādīti. SIA "Liepājas metalurgs" juridiskā adrese ir iepriekšējā “Metalurga” administrācijas ēka Liepājā, Brīvības ielā 93.

Lai arī pagājušajā gadā tika panākta vienošanās par pirmpirkuma tiesību izmantošanu uz daļu no bijušā "KVV Liepājas metalurga" teritorijas, gada beigās Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas (LSEZ) valde atteicās no šīm tiesībām.

Zināms tas, ka “Liepājas metalurgs” administrācijas ēku, kurai iepriekš pircēju meklēja bankas “Citadele” grupas uzņēmums “Hortus Residential”, iegādājās čehu kompānija “Poldi Steel”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu