Sekss ar viņu ir pārāk īss un "tikai viņam". Ko es varu lietas labā darīt? (2)

Atbild eksperts
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

"Mums ir regulārs sekss, bet  - tas ir pārāk īss un tikai orientēts uz viņa vajadzībām un vēlmēm. Tas nozīmē, ka viņa iekāre arī diktē pašu dzimumaktu un tā ilgumu, kas visbiežāk ir ātri un viss. Mani tas neapmierina, ko es varu darīt?" jautā sieviete. 

"Guardian" lasītāja turpina: "Sākumā mēs šo lietu izrunājām un viņš lūdza, lai es viņam palīdzu saprast, ko vēlos, bet, kad es to mēģināju, viņš uzstāja, ka viņam patīk darīt to, ko viņš dara, un nevēlas neko jaunu. Tas turpinās pārāk ilgi. Es vēlos kopīgu seksuālo dzīvi, nevis tādu, kas paredzēta tikai viņam. Vai varat man palīdzēt tikt galā ar to?"

Uz sievietes jautājumu atbild psihoterapeite, kas specializējas seksuālo traucējumu terapijā, - Pamela Stefensona. 

"Daži cilvēki ļoti uztraucas par savu lomu seksuālajā attiecībās, palīdzot partnerim izjust baudu un orgasmu, un, iespējams tāpēc, jūsu partneris ir kļuvis stūrgalvīgs, jo viņam šķiet, ka nekad nevar apmierināt jūsu vajadzības. Tiek salīdzinātas abas pāra lomas. 

Var jau būt, ka viņš ir vienkārši savtīgs, taču, pieņemot to, jūs nesaņemsit to, ko vēlaties! Mēģiniet pieiet šai problēmai no tāda viedokļa, ka viņam, iespējams, ir vajadzīga cita veida vadība no jums, jo viņš baidās piedzīvot vilšanos. Tas vīriešiem ir īpaši sāpīgi un nevēlami.

Daudzas sievietes ir arī atklājušas, ka pašas atbildības uzņemšanās par savu baudu vairo savstarpēju apmierinātību. Mēģiniet atrast erotiski pamatotus veidus, kā mīlēšanās laikā palielināt savu baudu un prieku. Viens paņēmiens ietver sevis stimulēšanu manuāli vai ar seksa rotaļlietu dzimumakta laikā. Patiesībā daudzi partneri uzskata, ka tas ir īpaši uzbudinoši, un rezultātā viņi paši vairāk vēlas saņemt tiešu klitora stimulāciju.

Esiet pacietīga un noteikti atbalstiet savu partneri! Padariet savas seksuālās vēlmes skaidri definētas - vienkārši un skaidri un noteikti atalgojiet viņu, ja  jūtat, ka viņš kaut nedaudz ir pacenties. 

Pats galvenais, atcerieties, ka jums ir tiesības tikt uzklausītai un tiesības sev nodrošināt kvalitatīvu seksu!"

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu