"Latvijas pasts" brīdina par krāpniekiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

"Latvijas pasts" izplatījis brīdinājumu par krāpniekiem, kas uzņēmuma vārdā turpina izsūtīt e-pastus ar mērķi izkrāpt naudu.

Krāpnieki e-pasta vēstulēs norāda, ka nepieciešams apmaksāt muitas nodokli, klikšķinot uz saites, tāpēc "Latvijas pasts" aicina neatvērt saites, ja ir kaut mazākās šaubas par e-pasta ziņas patiesumu.

Krāpnieki darbojas, izmantojot tulkošanas programmas. "Latvijas pasta" pārstāvji norāda, ka tas ir viens no veidiem, kā saprast, ka e-pasta ziņa ir krāpnieciska.

"Latvijas pasts" aicina vienmēr pārbaudīt sūtītāja e-pasta adresi - "Latvijas pasta" e-pasta adreses beidzas ar "@pasts.lv". Ja rodas šaubas par e-pasta ziņu vai sociālo mediju lapu patiesumu, "Latvijas pasts" aicina informāciju precizēt klientu centrā.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 3000 darbinieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu