Svētdienas horoskops: 14. augusts

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 14. augustam.

AUNS

Ar prieku satiksies ar draugiem un iesaistīsies saviesīgās aktivitātēs. Brīvajiem ļaudīm sirsniņā var iekrists simpātiju dzirksts, kas aizdedz liesmas. Labs laiks attiecību veidošanai.

VĒRSIS

Pirmajā vietā attiecības ģimenē. Ja kaut kas nav pa prātam, runā ar saviem mīļajiem – centies izstāstīt kā jūties un izprast viņus. Atklāta domu apmaiņa radīs pozitīvu gaisotni.

DVĪŅI

Pirmajā vietā mājas dzīve. Labprāt pavadīsi laiku ar savējiem un nodosies saimniecības darbiem. Brīvajiem ļaudīm sirdi sildīs mīlestība un romantiskas sajūtas nesīs pus solīti virs zemes.

VĒZIS

Jāgādā par saticību ar mīļoto un attiecībām jāpiešķiļ jauna dzirkstelīte. Varbūt jūsu uzskati atšķiras, bet vienmēr jau var atrast kompromisu.

LAUVA

Sabiedriskās aktivitātes sitīs augstu vilni. Labprāt tiksies ar draugiem un izdomāsi aizraujošas izklaides. Būs pozitīvas emocijas, kas ļaus atpūsties gan no mājas, gan darba pienākumiem.

JAUNAVA

Svarīga privātā dzīve – iespējams, vēlēsies, lai tajā kaut kas būtu citādāk. Izrunājies ar mīļoto cilvēku. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt bangojošas emocijas.

SVARI

Šī diena piemērota sabiedriskām un saviesīgām aktivitātēm. Ar prieku piedalīsies izklaides pasākumos. Tāpat arī sekmīgs laiks saimniecības darbiem.

SKORPIONS

Šodien liktenis var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos – flirts un romantiskas tikšanās. Gūsi no tā piepildījumu un garīgo pacēlumu. Tikai uzmanies no nepārdomātas rīcības.

STRĒLNIEKS

Svarīga attiecību tēma. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt jauku cilvēku, bet pāriem svarīga savstarpējā sapratne un uzticama pleca sajūta līdzās.

MEŽĀZIS

Šodien labprāt rosīsies mājas saimniecībā, un viss ies no rokas. Attiecībās ar otro pusīti pozitīvas emocijas, bet brīvajiem ļaudīm piedzīvojumi krāsaini kā taureņa spārns.

ŪDENSVĪRS

Iespējams, līdzšinējā attieksmē pret sirdslietām kaut kas jāpārvērtē un jāizdara secinājumi. Ja par to domāsi, tad atbildes atnāks. Tas arī būs solis pretī patiesai mīlestībai.

ZIVIS

Šodien ļoti svarīga mīlestības tēma – daudz kaislību, daudz emociju. Paļaujies uz to, ko saka priekšā sirds. Un mazāk uzklausi padomus, kaut arī labi domāti, tie nebūs diez ko noderīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu