Meganas uzbrukums: viņi priecājās kā par Mandelu, izjaucām viņu plānus un bijām laimīgi pamest karaļnamu (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Lūk, Saseksas hercogienes "jaunais uzbrukum" britu karaļnamam. Šoreiz Saseksas hercogiene publiski paudusi viedokli par to, ka viņa ar vīru, princi Hariju ir izjaukuši karaliskās ģimenes hierarhijas dinamiku. 41 gadu vecā Megana intervijā ASV žurnālam "The Cut" atklāti pastāsta par savu dzīvi pagātnē - karaļnamā un to, kāpēc Saseksas hercogi pārcēlās uz dzīvi ASV. 

Uz izdevuma "The Cut" žurnālistes Elisones Deivisas jautājumiem par karaļnama pamešanu Megana atbild, ka dzīve Lielbritānijā esot bijusi tik neciešama, ka pāris bijis gatavs aiz braukt jebkur.

"Vienalga, kurp, lai tikai aizbrauktu… Tāpēc, ka mēs ar savu eksistenci izjaucām viņu plānus un karalisko dinamiku. 

Tā ka mēs teicām: labi, mēs aizejam no šejienes. Ar prieku."

Kaut viņa un Harijs ir atkāpušies no saviem karaliskajiem pienākumiem, Megana joprojām ļoti labi apzinās, ka cilvēki viņu uztver kā princesi. 

"Ir svarīgi to saprast, jo pat Opras intervijas laikā es apzinājos faktu, ka ir mazas meitenes, kuras, mani ieraugot, saka - ak dievs, tā ir reāla princese! Es tikai skatos uz viņām un domāju: tevī ir spēks radīt dzīvi, kas ir lielāka par jebkuru pasaku, ko kādreiz esi lasījusi. Es to nedomāju "tu kādu dienu varētu apprecēties ar princi". Es domāju, ka jūs varat atrast mīlestību. Jūs varat atrast laimi. Jūs varat stāties pretī tam, kas varētu šķist lielākais šķērslis," intervijā izsakās Saseksas hercogiene.

Tālāk intervijā viņa atcerējusies kādu epizodi no publiska pasākuma 2019. gadā, kurā "Karaļa lauvas" pirmizrādes laikā viņu uzrunājis filmēšanas komandas pārstāvis.

"Viens no Dienvidāfrikas filmēšanas komandas mani pasauca malā. Viņš uz mani paskatījās un teica -

man  ir nepieciešams, lai jūs zinātu: kad jūs apprecējāties ar princi un kļuvāt par daļu no tās ģimenes, mēs priecājāmies, mēs izgājām uz ielas, mēs priecājāmies tāpat kā toreiz, kad Mandela iznāca no cietuma,” atstāsta Megana. 

Intervijas laikā hercogienei tika jautāts, vai piedošana var pastāvēt starp viņu un viņas ģimeni, kā arī karaliskās ģimenes locekļiem. 

Megana uzsver, ka ir pielikusi "aktīvus pūliņus", lai "piedotu"... 

"Es domāju, ka piedošana ir patiešām svarīga. Lai nepiedotu, ir nepieciešams daudz enerģijas. Bet, lai piedotu, ir jāpieliek lielas pūles. Esmu patiešām esmu aktīvi pielikusi pūles, īpaši zinot, ka varu pateikt jebko," "The Cut" izsakās Megana. 

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu