Princis Čārlzs nobažījies par dēlu. Megana Hariju ir nošķīrusi no ārpasaules

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Pēdējās dienās jau atkal britu sabiedrība apspriež Kalifornijas karalisko pāri - Saseksas hercogus. Pie vainas nesen publicētā intervija žurnālā "The Cut", kurā Megana paudusi vairākus britu karaļnamam "nepatīkamus" faktus un skandalozus incidentus. 

Saseksas hercogiene 6000 rakstzīmju garā tekstā izstāstīja detaļas par dzīvi pilī un savām attiecībām ar karalisko ģimeni.

Viena no frāzēm bijusi arī teiciens par prinča Harija un viņa tēva, Velsas prinča Čārlza attiecībām.

"Pametot karalisko ģimeni, Harijs zaudēja savu tēvu," Megana izsakās intervijā. 

Šis paziņojums aizvainoja princi Čārlzu. Saskaņā ar Bekingemas pils informāciju, topošais Lielbritānijas karalis ir "šokēts" par pausto informāciju, ka viņa attiecības ar jaunāko dēlu vairs nepastāvot. 

"Princis Čārlzs uzskata, ka viņam joprojām ir divi dēli un nekādi strīdi to nemainīs. Viņš mīl Hariju, uztraucas par viņu un baidās no tā, kas notiek viņu attiecībās. Viņu apbēdina gan šī intervija, gan tas, ka dēls novērsās no ģimenes."

Kā vēsta Vindzoru ģimenei tuvu stāvoši avoti, princis Čārlzs, princis Viljams un karaliene ir nobažījušies, ka princis Harijs ir burtiski "atdalīts no ārpasaules".

Mēs runājam par to, ka viņš pārtrauca sazināties ar draugiem un radiem, un viņa vienīgais cilvēku loks ir Megana  un tie "draugi", kurus viņa akceptē. 

Tomēr prinča Čārlza rūpes un skumjas ir viegli saprotamas: jau no paša sākuma viņš centās Meganu ielaist ģimenes dzīvē pēc iespējas harmoniskāk.

Viņš bija tieši tas, kurš Meganu viņas tēva vietā arī veda pie altāra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu