Meganas intervija: Zirga galva karalienes gultā jeb vēlme kopā ar Hariju iznīcināt Vindzorus? (7)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

"6400 vārdu gara manipulācijas meistarklase. Meganas pēdējā intervija ir kā saindēta "Exocet" raķete, kas mērķēta Lielbritānijas monarhijas sirdī," par skandalozo interviju izdevumā "The CUT" izsakās britu populārā žurnāliste Sāra Veina. 

Sleju autore Sāra Veina izdevumā "The Daily Mail" dalās savās pārdomās par Saseksas hercogienes pēdējo interviju:

"Salīdzinājums ir pārsteidzošs. Vienkāršs melns džemperis. Maigs grims. Sieviete drosmīgi lūkojas kamerā. Nē, ne Saseksas hercogiene, kas attēlota uz ASV žurnāla vāka, bet princese Diāna, kuru 1991. gada rudenī izdevumam Vogue fotografēja Patriks Demaršeljē un bildi vēlāk izmantoja uz Endrjū Mortona grāmatas "Diana: Her True Story" atkārtotā izdevuma vāka.

Grāmatas vāks
Grāmatas vāks Foto: Publicitātes foto

Tas taču nevar būt netīšām, vai ne? Galu galā šovasar arī aprit 25 gadi kopš Diānas traģiskās nāves Parīzē... 36 gadu vecumā.

Notikumi atkārtojas. Kurš gan aizmirsis izvēlēto Opras Vinfrijas skandalozās intervijas laiku - tikai mēnesi pirms Edinburgas hercoga, prinča Filipa nāves 2021. gada aprīlī? Ģimene tobrīd bija sērās...

Nekas un neviens, pat Viņas Majestātes veselība, nevarēja  Meganu aizkavēt runāt savu slaveno patiesību.

Tomēr patiesībā līdzības ir tikai virspusējas. Kompozīcija un stils, tiesa, ir ļoti līdzīgi. Bet, Diānas smaids ir nedaudz kautrīgs, viņa sirsnīgi skatās uz skatītāju, acīs ir viegls flirts, rotaļīgums un maigums. 

"New York" speciālizlaiduma "The CUT" vāks 
"New York" speciālizlaiduma "The CUT" vāks Foto: Publicitātes foto

Turpretī Meganas puspavērtā mute vairāk atgādina smīnu.

Un viņas skaistās, brūnās acis ir aukstas kā ledus.

Saseksas hercogienes jaunākā intervija — 6400 viltus pilni vārdi, kas izteikti no viņas 11,2 miljonus mārciņu vērtās mājas Montesito kalnos, ir kā "Exocet" raķete, kuras galā ir inde un kas paredzēta, lai trāpītu britu monarhijas sirdī.

Tie ir tik atklāti draudi, ka viņa tikpat labi varēja iebāzt zirga galvu karalienes gultā.

Ikviena rindiņa ir tieši vai netieši pilna draudiem. Pat viņas šķietamie ievainojamības brīži intervijā ir pārpildīti ar ļaunprātību. Kādā brīdī intervētāja Elisone Deivisa viņai jautā, kāpēc viņa un princis Harijs devās uz Kaliforniju; kāpēc viņi uzskatīja, ka viņiem jādodas prom no Apvienotās Karalistes; kāpēc viņi nespēja panākt kādu kompromisu?

"Pauze. Tad viņa paskatās uz leju un apskata savas rokas," raksta Deivisa. "Es nezinu," viņa saka, pavēršot skatienu tālumā.

Intervētāja Deivisa labi aizpildīja pauzes - ar aprakstu, lai lasītājs spēj nolasīt ķermeņa valodas nianses. 

Meganas “supernovas klātbūtne” apdraud monarhiju, uzsverot, kā tā “kļuvusi nenozīmīga jaunajai paaudzei un, vēl ļaunāk, ka tā bija ļoti kļūdaina (un rasistiska)".

Viņa bija pārāk izsmalcināta, pārāk neatkarīga, pilna ar “vēlmēm un mērķiem”.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Citiem vārdiem, pārāk forša un pasakaina, lai iederētos dusmīgo, veco karaliskās ģimenes pārstāvju vidū. 

Tāpat kā viss, ko Megana dara mūsdienās, šī intervija ir manipulācijas meistarklase, rūpīgi organizēts, profesionāli izpildīts sava zīmola veidošanas paraugs!

Filantrope Megana, kas skolas gaitās dala pusdienas bezpajumtniekiem. Māte Megana, kas māca saviem bērniem labas manieres. Sieva Megana, viņas metaforiskās saknes savijas ar Harija saknēm. Tas viss ir klaja klišeja.

Megana ir kā Pelnrušķīte, ko izraidījuši britu mediji. Viņa cieš un mēģina piedot:

"Es domāju, ka piedošana ir ļoti svarīga. Lai nepiedotu, ir vajadzīgs daudz vairāk enerģijas,” viņa gudri saka. "Bet, lai piedotu, ir jāpieliek lielas pūles." Un tad dzelonis: "Es tiešām esmu aktīvi pielikusi pūles, jo īpaši zinot, ka varu pateikt jebko."

Pat Dons Korleone nebūtu varējis izteikt elegantāk nepārprotamus draudus.

Un viņa pat ir apmācījusi Hariju to darīt. Deivisai tiek piedāvāta ekskursija pa viņas mājas biroju hercoga klātbūtnē.

"Lielākā daļa cilvēku, ko pazīstu, un daudzi no manas ģimenes, nevar strādāt un dzīvot kopā," Harijs garāmejot saka. Labs zēns, Harij, Megana iedos gardumu! 

Tālāk Megana lasītājus informē, ka Dienvidāfrikā viņu pielūdz kā Nelsonu Mandelu.

Kad viņa apprecējās ar karalisko ģimeni, šīs lielās tautas cilvēki acīmredzot “priecājās ielās tāpat kā mēs, kad Mandela tika atbrīvots no cietuma”.

Labestība. Kurš zināja, ka pārvarēt rasismu ir tikpat viegli kā apprecēties ar bagātu vīrieti ar titulu? Tāda pazemība... [..]

Tagad, protams, viņa ir Montesito hercogiene, bet sākumā viņa neuzdrošinājās sapņot par tādu krāšņumu!

"Mums nebija darba, tāpēc mēs vienkārši negrasījāmies nākt un apskatīt šo māju. Tas ir tāpat kā toreiz, kad es biju jauna, kad skatījos tikai skatlogā, jo nevēlējos iet iekšā skatīties uz visām lietām, ko nevaru atļauties," intervijā stāsta Megana. 

Nabaga Harijs un Megana, viņu mazie, aukstie deguntiņi bija piespiesti pie Montesito elektriskajiem vārtiem,

un viņiem nebija citu iespēju kā vien 25 000 kvadrātmetru Vidusjūras stila savrupmāja Beverlihilsā, ko viņiem aizdeva aktieris Tailers Perijs. Patiešām, viņi ir ļoti cietuši.

Tā turpinās un turpinās, un katra “atklāsme” ir maldinošāka nekā iepriekšējā. Traģēdija, protams, ir tāda, ka cilvēki noticēs šai narcistiskajai manipulācijai. Pasaule ir pilna ar idiotiem, kuri domā, ka karaliene ir reptiloīds un ka princese Diāna bija MI6 slepkavības plāna upuris, tāpēc tas nebūs brīnums. [..]

Nav nekā un neviena, ko šī sieviete neizmantos, lai gūtu labumu.

Es cerēju, ka, tiklīdz Megana būs ieguvusi sev vēlamo dzīvi, proti, privātu eksistenci prom no kamerām un viņas kā strādājošas karaliskās personas pienākumiem, viņa vismaz rimsies uzbrukt karalienei un viņas ģimenei.

Foto: Reuters / Scanpix

Bet kļūst arvien skaidrāks, ka viņai nav šāda nodoma.

Šķiet, ka viņa tiecas atriebties.

Nav brīnums, ka viņa plāno atgriezties sociālajos medijos: nav labākas vietas, kur mētāties ar neskaidrām un nepamatotām apsūdzībām, kas izplatās kā meža ugunsgrēks.

Viņa nežēlīgi izmanto mūsdienu apsēstību ar identitātes politiku, lai uzkurinātu  negatīvus stereotipus par Lielbritāniju un pavērstu viedokli savā labā. 

Visu laiku, protams, turpinot baudīt statusa un titulu privilēģijas, ko, kā viņa apgalvo,  nicina.

Nelaiķei princesei Diānai, neskatoties uz visām grūtībām, bija patiess iemesls apvainot karalisko ģimeni.

Lai gan daudzas viņas paranojas bija pārmērīgas, viņas laulība ar princi Čārlzu neapšaubāmi bija balstīta uz viltu un izlikšanos.

Megana var iedomāties sevi princeses Diānas cietēju līgā, taču patiesība ir tāda, ka to nevar salīdzināt! Diāna cieta daudz lielākas grūtības gan privāti, gan publiski, nekā Megana jebkad.

Un tomēr, lai gan Diāna nostājās zināmā opozīcijā karaļnamam, viņa nekad necentās nospiest karaliskās personas uz ceļiem. Viņa bija laipna. Ne tā kā Megana.

Nekļūdieties, šī sieviete nevēlas sildīt kājas pie karaliskās uguns – viņa vēlas nodedzināt Vindzoru namu līdz zemei ​​un dejot pa pelniem.

Šausmīgā traģēdija ir tā, ka ar prinča Harija palīdzību viņai tas varētu izdoties...

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu