Pirmdienas horoskops: 5. septembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Gabor Kormany/ Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 5. septembrim.

AUNS

Pārsvarā tev ir savs viedoklis un diezgan grūti pieņemt padomus, taču ir vērts. Kolēģu vai draugu ieteikumi ļaus uz situācijām pavērties no cita skatupunkta.

VĒRSIS

Šodien jāatrod līdzsvars starp prātu un emocijām. Pirms pieņemt kādus būtiskus lēmumus, izvērtē visu vairākas reizes un palūdz viedokli cilvēkiem, kuru redzējumam tu uzticies.

DVĪŅI

Saraksti plānotājā visas nedēļas darbus un pie šī plāna pieturies. Būs pašam vieglāk un arī partneriem skaidrāki mērķi un spēles noteikumi.

VĒZIS

Ļoti daudz pienākumu. Var būt grūti, taču pozitīvā ziņa ir tā, ka tas ir ieguldījums karjerā, profesionālajā izaugsmē vai biznesa sadarbībā nākotnē.

LAUVA

Prāts atvērts jaunām zinībām un informācijai. Piesakies kursos vai meklē noderīgo tīmeklī, it īpaši to, kas saistās ar modernajām tehnoloģijām un to izmantošanu.

JAUNAVA

Ar jauniem projektiem vai ieguldījumiem vajag būt uzmanīgam. Var rasties situācijas, ko nebūsi plānojis, mainīties kādi apstākļi vai izjukt norunas.

SVARI

Jaunā nedēļa sākas nemierīgi: daudz tālruņa zvanu, sapulces, tikšanās, jārisina visdažādākie jautājumi. Lielā slodze radīs stresu, bet tu ar visu tiksi galā.

SKORPIONS

Lietišķajā jomā, darbā vai biznesā turies pie iepriekš nospraustiem plāniem un jau zināmām metodēm - jauniem eksperimentiem patlaban nav tas labākais laiks.

STRĒLNIEKS

Darbā iespējamas pārmaiņas, var nākt kāds karjeras vai biznesa piedāvājums. Esi gatavs izaicinājumiem, bet sargies no pārsteidzības.

MEŽĀZIS

Nospraud mērķus un saplāno nedēļas darbus. Jāizmanto visas iespējas maksimāli, jo pēc tam sākas sarežģīts un piņķerīgs laiks. Vajag rīkojoties!

ŪDENSVĪRS

Nedēļa sākas dinamiski: plāni, idejas un iespējas. Jāatrota piedurknes un jāķeras pie darbiem! Būsi autoritāte, kuras viedoklī ieklausās, un dzirdēsi atzinīgus vārdus.

ZIVIS

Pirmdiena – grūta diena... Negribas domāt par ikdienas pienākumiem, bet ļauties brīvam peldējumam. Mazliet jau var, bet darbi negaidīs. Raugies, lai neiekrājas pārāk daudz.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu