"Radio Skonto" apgrozījums pērn samazinājās par 22,2% (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

SIA "Radio Skonto" apgrozījums pērn bija 780 194 eiro, kas ir par 22,2% mazāk nekā gadu iepriekš, un uzņēmums strādāja ar 99 146 eiro peļņu pretēji zaudējumiem gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" informācija.

Savukārt kopējās izmaksas samazinājušās par 13,7%.

Vadības ziņojumā skaidrots, ka apgrozījuma samazinājuma vislielākais ietekmējošais faktors ir ekonomiskā krīze, kas pārņēmusi visu valsti un uzņēmumu nostādījusi kritiskā finanšu situācijā.

"Radio Skonto" galvenie sadarbības partneri 2021.gadā bija Latvijā reģistrētie komersanti - reklāmas aģentūras un mediji. Savukārt galvenie piegādātāji bija reklāmas aģentūras.

Ņemot vērā prognozēto radio reklāmas tirgus kritumu, "Radio Skonto" arvien plašāk sāka veikt starpniecības pakalpojumus, piemēram, digitālo pakalpojumu un reklāmas ražošanu un izvietošanu.

Šogad uzņēmums plāno pievērst vairāk uzmanību "Radio Skonto" tiešo izmaksu efektīvai samazināšanai un kā minimums līdzšinējās reklāmas tirgus daļas saglabāšanai. Uzņēmuma vadība joprojām ir nobažījusies par nākamā gada ekonomiskajiem rādītājiem uzņēmumā, tāpēc tiek plānots, ka apgrozījuma samazinājums turpināsies.

Šogad janvārī sākts uzņēmuma reorganizācijas process.

2020.gadā "Radio Skonto" strādāja ar 1,003 miljonu eiro apgrozījumu un 66 240 eiro zaudējumiem.

"Radio Skonto" reģistrēts 1993.gada februārī, un tā pamatkapitāls ir 102 162 eiro. Radio programmas vienīgais īpašnieks ir SIA "RS Media". Savukārt patiesais labuma guvējs ir Jurģis Ābele.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu