Pirmdienas horoskops: 12. septembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Nataliia Dvukhimenna/ Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 12. septembrim.

AUNS

Uzmanies no pārāk vērienīgiem plāniem un vispār ieceres labāk neizpaud. Vispirms to dimantu izlolo un tikai tad pastāsti pasaulei, ko esi izdarījis.

VĒRSIS

Daudz ideju, enerģija un būsi tāds kā kurbulītis kolēģiem vai darījumu partneriem. Kādam tas var nepatikt, sak’: "Ko viņš visus komandē?" Neņem galvā, kādam jābūt tam vilcējspēkam.

DVĪŅI

Tu neesi krājējs, kas sēž uz zelta dālderu lādes un domā, ka tajā ieripināt arvien vairāk. Taču patlaban finanšu jautājums būs aktuāls. Jāgūst skaidrība par ienākumu stabilitāti.

VĒZIS

Darbā varbūt viss nebūs tik gludi kā tu vēlētos, un tas radīs spriedzi. Taču nedrīkst krist panikā, bet visas situācijas jārisina ar vēsu prātu un bez emocijām.

LAUVA

Pievērs uzmanību finanšu lietām: vai atalgojums adekvāts un vai bankas kontā ieripo atrunātā summa. Labāk neuzņemies papildus darba pienākumus, liela labuma nebūs.

JAUNAVA

Tev patīk, ja viss pēc plāna un sistēmas, bet patlaban ieceres var mainīties, rasties neparedzēti apstākļi un tas mazliet spēlēs uz nerviem. Šī nebūs vienīgā tāda diena šajā nedēļā.

SVARI

Lieliski sapratīsies ar cilvēkiem, taču vēlāk var izrādīties, ka esi pārlieku paļāvies uz citu solījumiem un atbildības sajūtu. Uzticies, bet pārbaudi. Tā būs drošāk.

SKORPIONS

Nedēļa sākas kā parasti, arī darbi it kā sāk virzīties, bet tad pēkšņi sajūta, ka sprunguļi riteņos. Patlaban planētas tā ir sastājušās un tur neko nevar darīt. Jārēķinās ar neplānotām situācijām.

STRĒLNIEKS

Dažkārt pirmdienas mēdz būt trakas dienas un šī ir tā reize. Laiks uz priekšu traucas gaismas ātrumā, pienākumu gūzma, un tev jābūt pirmajās rindās un jāreaģē ātri.

MEŽĀZIS

Labi orientēsies situācijās un spēsi dot vērtīgus padomus - iepriekšējā pieredze jāliek lietā. Tavi ieteikumi kādu var izglābt no aplamiem lēmumiem.

ŪDENSVĪRS

Prāts atveras jaunām zinībām un ir izslāpis pēc noderīgas informācijas. Nav svarīgi, cik tev gadu un cik diplomu – vari meklēt tīmeklī seminārus un tālākizglītības iespējas.

ZIVIS

Uzklausīsi citus, atbalstīsi, palīdzēsi... Tas ir lieliski, un šoreiz vairāk nāks par labu tieši lietišķajā jomā. Darbā gan neuzņemies pārāk daudz vai runā par samaksu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu