Otrdienas horoskops: 20. septembris

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Anna Klymchuk/ Shutterstock

Horoskops otrdienai, 20. septembrim.

AUNS

Prāts atvērts jaunām zināšanām, un tu pat ar tādu kā skaudību lūkosies uz skolēniem. Ieskaties tīmeklī, noteikti atradīsi kādus interesantus kursus vai seminārus.

VĒRSIS

Var nākties iestāties par kāda kolēģa vai darījumu partnera interesēm, jo tu esi īstens taisnības aizstāvis. Vakarā svarīgas sirdslietas, laiks romantiskam randiņam.

DVĪŅI

Sajūta tāda it kā tu skrietu pa trenažiera slīdošo grīdu. Metri un kilometri griežas, bet reāli uz priekšu nevar tikt. Varbūt vajag apstāties un nogaidīt, lai enerģija netērējas tukšgaitā.

VĒZIS

Jauka diena dažādu attiecību veidošanai. Kāds satiks jaunus darījumu partnerus, kāds nolems, ka lielāka vērība pievēršama privātajai dzīvei un sagādās mīļotajam cilvēkam jauku pārsteigumu.

LAUVA

Svarīga finanšu tēma. Pārskati ienākumus un izdevumus un paplāno savu budžetu. Tikai neuzņemies kredītsaistības, jo vari nonākt situācijā, ka banka visu laiku "elpo pakausī".

JAUNAVA

Ja risināmi lietišķi jautājumi vai jāslēdz līgumi, tad ļoti svarīgi, lai viss juridiski korekti. Dokumentus izpēti rūpīgi, it īpaši to, kas kaut kur ar maziem burtiņiem pierakstīts.

SVARI

Grūti atrast kopēju valodu ar cilvēkiem, kaut gan esi atvērts un komunikabls. Var gadīties, ka darbā rodas papildus pienākumi, bet par papildus samaksu neviens nerunā.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā tu esi individuālais spēlētājs – patīk pašam lemt, pašam darīt un pašam atbildēt. Taču reizumis tomēr ir svētīgi kaut ko darīt kopā ar domubiedriem. Laba diena ideju prezentācijai.

STRĒLNIEKS

Iespējams, saņemsi tīkamas īsziņas no bankas – kontā „cipars” kļūst lielāks. Ja vajag veikt kādu lielāku pirkumu, tad rūpīgi pārliecinies par kvalitāti un garantijām.

MEŽĀZIS

Kolēģi taujās padomu, un tu palīdzēsi. Dots devējam atdodas – citā reizē pats vari rēķināties ar atbalstu. Esi vērīgs un precīzs, ja darbs ar dokumentiem vai juridiskiem jautājumiem.

ŪDENSVĪRS

Svarīga finanšu tēma – jāraugās, lai tavā bankas kontā parādās tā summa, kas noteikta līgumā, bet, ja atalgojums neapmierina, tad jāieskatās darba sludinājumos.

ZIVIS

Patlaban svarīgi nepieņemt lēmumus steigā, bez izvērtēšanas un bez svarīga pamatojuma nemainīt norunas. Lielāku uzmanību vajadzētu pievērst privātajai dzīvei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu