Pirmdienas horoskops: 26. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 26. septembrim.

AUNS

Pirmdiena tāda slinka diena. Noskaņojums apcerīgs, un grūti noskaņoties darbiem. Taču nekāda laiskošanās nesanāks. Notikumi ieraus virpulī un vakarā būsi piekusis, bet gandarīts.

VĒRSIS

Visam jānotiek pēc konkrēta plāna. Saraksti darbus, lai ir skaidri pienākumi līdz pat nedēļas beigām. Ja mēģināsi paveikt vairākas lietas vienlaikus, viss var palikt pusdarīts.

DVĪŅI

Iespējamas pārmaiņas sadarbībā. Kāds darījumu partneris nebūs attaisnojies cerības, kāds savukārt parādījis augstas raudzes kompetenci. Jādomā un jāvērtē.

VĒZIS

Tev svarīgi, lai darbs paveikts godam, bet pēkšņi iespējama atklāsme, ka nav vajadzīgo zināšanu. Ielūkojies tīmeklī – kursu piedāvājums ir plašs. Gan klātienes, gan attālināto.

LAUVA

Profesionālajās lietās vajadzētu kaut ko mainīt. Ieskaties darba sludinājumos un mērķē uz augstāku amatu, raksti biznesa plānu vai piesakies kādā uzņēmējdarbības atbalsta programmā.

JAUNAVA

Perfektā Jaunava ar nedēļas sākumu būs ļoti apmierināta. Organizēsi un izrīkosi, skaidrosi un dosi padomus. Šādā atmosfērā jutīsies savā elementā.

SVARI

Iespējamas kādas pārmaiņas profesionālajā jomā. Prāts nemierīgs, bet tu zini ko dari un visu dari pareizi. Tavas idejas tiks novērtētas, un tas atspoguļosies arī materiālā izteiksmē.

SKORPIONS

Darbā lēnā garā veic savus ikdienas pienākumus. Pie jauniem projektiem gan neķeries, jo ieceres var izrādīties lielākas, nekā realizācijas iespējas. Visam savs laiks.

STRĒLNIEKS

Daudz emociju. Galvenais kaut ko nesastrādāt to ietekmē. Visu savu uzmanību velti darba pienākumiem, jo ir piemērots periods, lai palielinātu ienākumus.

MEŽĀZIS

Autoritātes nostiprināšanas laiks. Skaidri redzēsi mērķus un nekas nespēs tevi atturēt, lai tos sasniegtu. Vienīgi raugies, kas ir tavi ceļabiedri un darījumu partneri.

ŪDENSVĪRS

Darba pienākumus veiksi ar lielu atbildības sajūtu, varbūt pat pārāk lielu. Pavērtē, kur ir vērts ieguldīt spēkus ar maksimālu atdevi, bet kur var mazliet mazāk.

ZIVIS

Būsi uz radošā pacēluma viļņa. Lietišķiem jautājumiem pieiesi kreatīvi un tā būs tavu panākumu atslēga. Ļoti iespējams, ka izveidosies kāda jauna sadarbība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu