Kā mainās mediju tehnoloģijas laikā, kad pasaulē valda krīze?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Programmas "Iepazīsti tehnoloģijas" ietvaros Riga TechGirls 10. novembrī plkst.18.00 piedāvā programmas dalībniekiem un ikvienam, kuru interesē tehnoloģijas, pievienoties papildnodarbībai "Kā mainās mediju tehnoloģijas laikā, kad pasaulē valda krīze?" Diskusijā piedalīsies arī TVNET GRUPAS IT nodaļas vadītājs Ansis Auders-Zaļaiskalns.

Riga TechGirls mācību programmā “Iepazīsti tehnoloģijas” šogad ir iesaistījušies vairāk nekā 6300 dalībnieki gan no Latvijas, gan no citām pasaules valstīm, lai iepazītu tādus informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) jomas virzienus kā kiberdrošība, mākslīgais intelekts, datu analītika, dizaina domāšana, programmēšana, projektu vadība, testēšana un citus. Tik liela interese par programmu noteikti ir pateicoties arī mediju partneru atbalstam.

Vai, domājot par IT, esat kādreiz aizdomājušies par tehnoloģijām, ko savā darbā izmanto mediji? Un kas vispār ir mediju tehnoloģijas? Mūsdienu mediji ir pieejami dažādos formātos un veidos, un, protams, arī šeit neiztikt bez tehnoloģijām. Kādas tās ir, kā tās tiek lietotas un vai mainās to lietojums, kad pasaulē iestājusies krīze? Par to, kādas ir perspektīvas un nākotnes prognozes šajā sakarā, runāsim ar ekspertiem "Iepazīsti tehnoloģijas" programmas papildnodarbībā, kura ir atvērta ikvienam interesentam.

Programmas galvenais partneris ir Google.org un tehnoloģiju un izklaides uzņēmums Tet. Atbalstītāji ir arī IT uzņēmums Swisscom DevOps Center Riga, kā arī Porsche centrs Rīga. Informatīvie atbalstītāji: TVNET Group, Delfi, Ir, Visual Media, Clear Channel, digitālā radošā aģentūra WRONG Digital un komunikāciju aģentūra Deep White.

Par Riga TechGirls

Riga TechGirls ir pirmā biedrība Latvijā, kuras mērķis ir nodrošināt vienlīdzību, veicinot digitālo prasmju attīstību ikvienam, bet īpaši atbalstot meiteņu un sieviešu pievienošanos IT jomai. Biedrība apvieno tehnoloģiju entuziastus, organizē pasākumus un atbalsta programmas, lai veicinātu ikviena interesenta izaugsmi tehnoloģiju jomā. Vienlaikus Riga TechGirls kopienā ir plašs IT vēstnešu un mentoru loks, kuri palīdz sievietēm pārkvalificēties un attīstīt karjeru IT nozarē. Līdzās “Riga TechGirls” šobrīd darbojas arī "Vidzeme TechGirls", "Liepāja TechGirls", “Ventspils TechGirls” un "Latgale TechGirls".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu