Ceturtdienas horoskops: 10. novembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi ceturtdienai, 10. novembrim.

AUNS

Darbā vai biznesā var mainīties pienākumi un nosacījumi. Tas radīs nelielu stresu un, iespējams, atstās arī ietekmi uz privāto dzīvi. Šī diena jāsaplāno īpaši rūpīgi un jāizvēlas prioritātes.

VĒRSIS

Šodien turies pie iepriekš izstrādātiem plāniem un praksē pārbaudītām metodēm. Nevajag izgudrot jaunu divriteni. Pārrunas ar sadarbības partneriem risini nesteidzīgi.

DVĪŅI

Tu proti sadarboties, taču jāskatās, lai pienākumu sadalījums ir samērīgs. Nedrīkst pārāk piekāpties, taču arī pārlieka principu demonstrēšana var radīt konfliktus. Vislabākais - zelta vidusceļš.

VĒZIS

Vēlme parādīt savas spējas, ass prāts un intelekts augstā līmenī. Iespējams, radīsies vēlme pēc būtiskām pārmaiņām. Raksti biznesa plānu vai meklē jaunas darba iespējas.

LAUVA

Pienācis laiks izvērtēt līdzšinējo sadarbību. Vai ar darījumu partneriem, kolēģiem vai priekšniecību laba saprašanās un auglīga sadarbība kopēja mērķa vārdā? Varbūt kaut kas jāmaina.

JAUNAVA

Lietišķajā jomā ievēro precizitāti, kā jau tu to esi pieradis darīt. Patlaban nevajadzētu orientēties uz ātru peļņu. Pretī jaunām virsotnēm vēlams virzīties lēnītēm soli pa solim.

SVARI

Domas ne tik daudz pie darbiem, kā pie privātās dzīves un attiecību tēmas. Ik pa laikam gribas ielūkoties tālrunī – vai nav pienākusi kāda mīļa īsziņa.

SKORPIONS

Lieliska diena, lai apdomātu jaunas peļņas iespējas. Tu esi stratēģis un plānotājs, un spēj perfekti saprast, kurā brīdī kas ir un kas nav izdevīgi. Iesaisties jaunos projektos.

STRĒLNIEKS

Daudz sarunu, tikšanās, sapulces, prezentācijas un vēl dažādas aktivitātes. Ļoti ražīga diena, lai ieliktu stabilus pamatus nozīmīgiem projektiem un peļņai nākotnē.

MEŽĀZIS

Ierastā lietu kārtība izjaukta, un tas tev nepavisam nav pa prātam. Tāda sajūta, ka darbā viss notiek bez tavas vadības un līdzdalības. Galvenais – saglabāt mieru.

ŪDENSVĪRS

Šodien aktuāls sakāmvārds, ka strīdos dzimst patiesība. Ja arī kāds nesaprot tavas idejas un ieceres, pratīsi izskaidrot un pārliecināt oponentus. Viņi jautās, tu loģiski pamatosi.

ZIVIS

Piņķerīga diena – darbi bremzējas, un garastāvoklis arī tāds rudenīgi skumīgs. Apdari pašu nepieciešamāko un dodies atpūtā: pastaigāt, pasportot, satikties ar mīļoto cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu