Ceturtdienas horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi ceturtdienai, 24. novembrim.

AUNS

Darbā vai biznesā iespējamas pārmaiņas vai situācijas, kas tev nav pa prātam. Vakarā velti laiku atpūtai un vienatnei, lai noformulētu viedokli būtiskos jautājumos.

VĒRSIS

Daudz pienākumu. Ražīgi darbosies un vadīsi pārrunas. Viss notiks ar vērienu. Pēc darba izstaigājies, lai dienas spriedze un rūpes paliek viņpus mājas slieksnim.

DVĪŅI

Kolēģi gribēs aprunāties, pavaicāt padomu, uzticēt kādu noslēpumu. Raugies, lai komunikācija nekļūst apgrūtinoša - tev savas lietas darāmas. Laiks ritēs strauji.

VĒZIS

Vairāk uzticies saviem spēkiem un zināšanām. Īpaši tad, ja neesi absolūti pārliecināts par partneru ieinteresētību. Būtu vēlams papildināt zināšanas profesionālajā jomā.

LAUVA

Novērtēsi, ka līdzās ir labi draugi, uz kuriem vari paļauties. Varbūt kāds viņu padoms palīdzēs izvairīties no neveiklas situācijas. Jāsargās no spontāniem lēmumiem privātajā dzīvē.

JAUNAVA

Profesionālā jomā nāksies sevi pierādīt. Autoritāte ir jāiegūst ar zināšanām un personības spēku – tas tev izdosies. Kāds var saņemt piedāvājumu iesaistīties pelnošā projektā.

SVARI

Jauna informācija, kas liksies ļoti noderīga. Tomēr esi uzmanīgs un pārbaudi, jo katrs stāstītājs nereti pievieno arī savu interpretāciju. Jātiek skaidrībā, kur taisnība, kur izpušķojumi.

SKORPIONS

Darbā iespējamas pārmaiņas, kas darīs nedaudz bažīgu. Raugies, kādu labumu no konkrētās situācijas vari iegūt. Jaunās iespējas un idejas izrādīsies ienesīgas, taču krietni jāpastrādā.

STRĒLNIEKS

Noskaņojums optimistisks, un darbi ies no rokas, tomēr mazliet tāda kā rutīnas sajūta. Varbūt kaut kas jāmaina? Ir vērts izskatīt jaunas iespējas, un ielūkojies darba piedāvājumu sludinājumos.

MEŽĀZIS

Virzies uz mērķi lēnītēm – vērtējot un rēķinot, tad izdosies sasniegt iecerētās virsotnes. Labs palīgs būs diplomātija un spēja adekvāti reaģēt atbilstoši situācijām.

ŪDENSVĪRS

Oriģinālas idejas, taču jāraugās vai tām ir reāls segums. Apdomība nāks tikai par labu. Ļoti iespējams, pie tevis nonāks jauna informācija, kas jāizvērtē un jāpārdomā.

ZIVIS

Uzklausi kolēģu vai biznesa partneru viedokli. Nav tūdaļ visam jāpiekrīt, bet viņu idejās tomēr ir kāds racionālais grauds. Ja lietišķās lietas nogurdinājušas, vakarā dodies izklaidēties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu