Svētdienas horoskops: 4. decembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: YanLev/Shutterstock

Horoskopi svētdienai, 4. decembrim.

AUNS

Ilgosies pēc stabilitātes un drošā pleca, kas ir līdzās priecīgos un ne tik priecīgos brīžos. Sirsnīgas sarunas viesīs skaidrību. Brīvajiem ļaudīm jauna iepazīšanās jāizvērtē ar kritisku skatu.

VĒRSIS

Lai attiecību jomā valdītu harmonija, ieklausies mīļotajā cilvēkā, un esi tolerants. Mīlestība uzplaukst labestībā un sirsnībā. Ģimenes cilvēkiem svarīgi uzklausīt savu atvasīšu vēlmes.

DVĪŅI

Šodien atļaujies nedaudz paslinkot, pasapņot vai pasēdēt ar draugiem omulīgā krodziņā. Mierīga relaksēšanās ir tieši tas, kas patlaban vajadzīgs. Jaunā nedēļa atkal būs trauksmaina un dinamiska.

VĒZIS

Daudz prātosi par dzīvi. Neļaujies pesimismam un nesatraucies par lietām, kuras nevari ietekmēt. Vajadzētu ar mīļoto sarīkot romantisku pasākumu, lai dienas neieslīgst rutīnā.

LAUVA

Dažādi pienākumi ģimenē, komunikācija ar radiniekiem un domu apmaiņa. Var izcelties strīdi, tāpēc savus noteikumus nediktē. Ja kas apspriežams – tad rāmi un bez emocijām.

JAUNAVA

Lieliska diena, lai parosītos mājas saimniecībā un izdarītu to, ko sen esi plānojis. Pēc tam palutini tuvos un mīļos ar izmeklētu maltīti. Brīvajām sirdīm – intriģējoši piedzīvojumi.

SVARI

Ģimene ir tavs lielākais atbalsts, esi kopā ar saviem mīļajiem. Jauki pavadīsiet laiku un kopā kaldināsiet lietišķus plānus. Var rasties brīnišķīgas idejas par jauniem projektiem vai biznesu.

SKORPIONS

Diena paies, rosoties mājas saimniecībā. Laiks ģenerāltīrīšanai un garderobes pārskatīšanai. Svarīga arī attiecību tēma, kaislības virmos, un emociju gamma būs daudzkrāsaina.

STRĒLNIEKS

Dažādi saimniecības darbi un pienākumi mājās. Diezgan emocionāli uztversi tuvinieku izteikums vai kritiku. Ieklausies – viņu ieteikumi ir visnotaļ vērtīgi.

MEŽĀZIS

Lieliska diena mājas darbiem un saviesīgai ballītei, savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās. Vakarā ieskaties plānotājā, lai sagatavotos jaunajai nedēļai.

ŪDENSVĪRS

Svarīga attiecību tēma. Kaislības sildīs vēsajā vakarā un dos gaišumu dvēselē. Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemēm. Ja tā jauna iepazīšanās – esi uzmanīgs un vērtējošs.

ZIVIS

Radošas un nedaudz bohēmiskas izklaides šodien sniegs jauku atpūtu – mazliet lieliskas tējas vai malciņš laba vīna, sarunas par mākslu un enerģijas lādiņš jaunajai nedēļai garantēts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu