VIDEO Raidījums skaidro, cik ilgu laiku Rīgā var prasīt vienas bedres aizlāpīšana (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "4. studijas" sižeta

Bedres Rīgas iekšpagalmos ir izplatīta problēma. Piemēram, Lugažu ielā kāda daudzdzīvokļu nama iedzīvotājiem ilgstoši nācies sadzīvot ar bedri, kurā automašīnas iesprūst, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija".

"Kad uzsnieg sniegs un ja ir ledus, tad paša spēkiem ārā tikt nevar! Bedre ir tik milzīga, ka jācer uz apkārtējo palīdzību, lai mašīnu izvilktu," tā pirms teju 10 mēnešiem vēstulē rakstīja kāds Lugažu ielas 2A Rīgā iedzīvotājs.

Toreiz ar "4. studijas" palīdzību izdevās noskaidrot, kuram bedre jāsalabo, taču pagājis gandrīz gads, jau atkal sniegs un ziema klāt, bet nekas nav mainījies.

Pēc 10 mēnešiem raidījums atkal vērsās Rīgas domē, lai noskaidrotu, kāpēc solītais nav izdarīts. Noskaidrojies, ka šī tomēr nav pašvaldības zeme, un likums neatļauj veikt ieguldījumus, lai bedri salabotu. Tas nozīmē, ka vairāk nekā pusei dzīvokļu īpašnieku ir jāpiekrīt, ka bedre tiks labota par viņu līdzekļiem.

Arī Kuģu ielā Rīgā pirms pāris gadiem vesela sižetu sērija aktualizēja jautājumu par bedri uz trotuāra, kas ilgstoši netika labota. Kuģu ielā beidzot viss ir salabots.

Plašāk "4. studijas" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu