Coca-Cola uzbur svētku noskaņu Bērnu un jauniešu centrā “Apīte”

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Coca-Cola

Sekojot šī gada svētku kampaņas sauklim “Ziemassvētki vienmēr atnes prieku”, uzņēmums “Coca-Cola” viesojās Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centrā “Apīte”, lai ieskandinātu gaidāmos Ziemassvētkus un dāvātu kopābūšanas prieku. Pasākuma ietvaros jauniešiem bija iespēja spodrināt savas zināšanas par Ziemassvētkiem īpašā svētku viktorīnā, radoši izpausties kartiņu darbnīcā, kā arī baudīt pašmāju dziedātājas Patrisha priekšnesumu. Savukārt par atspirdzinājumiem pasākuma viesiem parūpējās “Coca-Cola”.

Kā stāsta Bērnu un jauniešu centra “Apīte” vadītāja Inga Vēciņa, darbinieki ik gadu cenšas radīt svētku noskaņojumu – kopā ar jauniešiem tiek rotātas telpas, Ziemassvētku zeķēs pa laikam uzrodas kāds našķis, bet labdarības organizācijas un līdzcilvēki palīdz centra jauniešiem sagādāt dāvanas. Taču svētki sev līdzi nes arī pārdomas. “Ir jāsaprot, ka šos bērnus ir pievīluši viņu tuvākie cilvēki, tādēļ ne visiem svētku laiks saistās ar labām atmiņām. Mums ar jauniešiem jāveido tādas attiecības, kurās viņi mums uzticas, jo tad ir vieglāk izrunāt sāpīgo un atcerēties, kādus svētkus viņi ir pieredzējuši ģimenē. Mēs, centra darbinieki, esam vienīgie cilvēki, no kuriem jaunieši var mācīties, kā svinēt svētkus,” stāsta Inga Vēciņa.

Uzņēmuma “Coca-Cola” Baltijas komunikācijas vadītāja Marilīsa Sepere (Mariliis Sepper) uzskata, ka Ziemassvētku noskaņu var radīt ļoti dažādos veidos, tostarp, kopīgi sanākot pie svētku galda. “Mūsu darbība vienmēr fokusējusies uz cilvēku – viņa vērtībām, vēlmēm un vajadzībām, savukārt Coca-Cola produkti bieži atrodas svētku maltītes centrā. Arī šie Ziemassvētki nav izņēmums – tas ir laiks, lai izbaudītu kopābūšanu, veidotu jaunas draudzības un skaistas atmiņas, tādēļ esam ļoti priecīgi, ka šogad varējām būt kopā ar jauniešiem no Bērnu un jauniešu centra “Apīte”,” pauž uzņēmuma pārstāve.

Atskatoties uz aizvadīto pasākumu, centra vadītāja Inga Vēciņa ir priecīga, ka netiek aizmirsts arī par jauniešu centriem. “Svētku pasākumi parasti tiek organizēti pie jaunākiem bērniem, bet par jauniešiem svētku laikā bieži tiek aizmirsts. Taču arī viņiem ir nepieciešama kopābūšana, iespēja komunicēt ar jauniem cilvēkiem, klausīties viņu pieredzes stāstos. Esmu pateicīga uzņēmumam “Coca-Cola” par šo iniciatīvu un esmu pārliecināta, ka ieguvēji esam mēs visi.” Domājot par aizvadīto gadu, “Apīte” vadītāja Ziemassvētkos novēl trīs lietas, kas vijušās cauri arī viņas darba ikdienai: “Pirmkārt, novēlu pacietību, jo rezultātu ne vienmēr var sasniegt ātri. Otrkārt, vēlu visiem sapratni, jo katram no mums ir ļoti dažāda dzīves pieredze. Un visbeidzot novēlu dzīvot ar mīlestību pret līdzcilvēkiem,” rezumē I. Vēciņa.

Par to, kā tika aizvadīts “Coca-Cola” organizētais Ziemassvētku pasākums Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centrā “Apīte”, skaties video!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu