Video "Kremļa deģenerāti savā izmisumā ķeras pie alfabēta." Ar "Z" simbolu apķēpāts "Tvitera konvoja" auto (11)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reinis Poznaks/Twitter

Naktī uz ceturtdienu, 22. decembri, ļaundari apķēpājuši Ukrainas armijai domātu spēkratu, "Twitter" raksta "tvitera konvoja" idejas autors Reinis Pozņaks.

Pie fotoattēliem Pozņaks pievienojis tekstu: "Kremļa deģenerāti savā izmisumā ķeras pie alfabēta. Mūsu darba zirgs šonakt Smiļģa ielā."

Tāpat viņš pievienojis spārnoto teicienu krievu valodā, kas nu jau kļuvis leģendārs: "Krievijas karakuģi, ej na h*j!"

Zem ieraksta arī Valsts policija komentējusi situāciju: "Šobrīd likumsargi par šo gadījumu ir uzsākuši resorisko pārbaudi, lai skaidrotu notikušo un apzinātu iespējamās vainīgās personas. Aicinām aculieciniekus, kuri 21.decembra pievakarē un naktī no 21. uz 22. decembri atradušies E.Smiļģa ielā 9 un var sniegt noderīgu info, zvanīt 110."

Jau ziņots, ka oktobra sākumā "Tvitera konvojs" cieta no ļaundabīga uzbrukuma - Ukrainas aizstāvjiem domātajiem spēkratiem nozaga 18 akumulatorus un vienu riteņu komplektu.

"Tvitera konvojs" jau kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā sākuma regulāri Ukrainas brīvības cīnītājiem piegādā ļoti nepieciešamos apvidus auto.

#Twiterakonvoja prioritāte ir mašīnas, kas nepieciešamas frontē, un tās tiek sūtītas uz sīvāko cīņu punktiem. Konvojs turpina darbu, lai palīdzētu Ukrainai izturēt un uzvarēt. Ikvienam Latvijas iedzīvotājam ir iespēja šo cīņu atbalstīt.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu