Pirmdienas horoskops: 2. janvāris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi pirmdienai, 2. janvārim.

AUNS

Jaunā gada pirmā darba diena... Apcerīgas domas, bet arī daudz ideju. Izrunājies ar kolēģiem vai biznesa partneriem par tuvākās nākotnes plāniem.

VĒRSIS

Grūti iekļauties ierastajā darba ritmā, un pienākumi acu priekšā ņirb kā raibā karuselī. Nesatraucies. Palēnām, pamazām – kā jau esi pieradis, tiksi ar visu galā. Saplāno visas nedēļas darbus.

DVĪŅI

Mūzas lido! Būs daudz enerģijas un idejas birs kā no pārpilnības raga. Lai arī kādā jomā – eksaktā vai radošā – tu darbotos. Kolēģi brīnīsies, kā kaut ko tādu var izplānot un dabūt gatavu!

VĒZIS

Mazliet bažīgi ielūkosies bankas kontā, jo svētkos esi savus mīļos lutinājis. Ja redzētais neapmierina, tad nevajag satraukties, bet domāt, ko lietas labā darīt.

LAUVA

Darba nedēļu sāksi ar starojošu smaidu, optimismu un daudz jaunām idejām. Iedvesmosi kolēģus un jutīsies savā elementā. Vakarā interesantas sarunas ar tuviem cilvēkiem.

JAUNAVA

Bija vai nebija tie svētki?... Dzīve turpinās dinamiskā tempā. Būsi pirmais birojā vai attālinātajā sapulcē un sauksi visus pie kārtības – jāsaplāno nedēļas darbi!

SVARI

Jāsāk plānot nedēļas darbi. Uzreiz tāds jaudīgs uzrāviens diez vai sanāks, jo ir jāapdomā, jāparēķina, jāievāc informācija. Turklāt tas ir ļoti būtiski, jo apkārt klejo puspatiesības.

SKORPIONS

Jau no nedēļas pirmās dienas aktīvi rosīsies un mudināsi arī citus strādāt ar pilnu atdevi. Kādam tas varbūt nepatiks, bet tā jau nav tava problēma. Galvenais – lai darbi virzās uz priekšu.

STRĒLNIEKS

Ja darbā ar jauno gadu nāk kādas pārmaiņas, nav vērts satraukties vai pārdzīvot, bet jālūkojas, kādu labumu vari iegūt. Labs laiks, lai palielinātu ienākumus.

MEŽĀZIS

Jau no paša rīta būsi gatavs ar sparu ķerties pie darbiem: kāds sasauks plānošanas sanāksmi, kāds biznesa tikšanos, kāds atrotīs piedurknes un ar sparu darīs to, kas jādara.

ŪDENSVĪRS

Kolēģi taujās padomus, un tu zināsi atbildes un risinājumus visdažādākajām situācijām. Ieteikumi būs noderīgi un katrs „paldies” būs kā apliecinājums, ka esi vieds un zinošs cilvēks.

ZIVIS

Jaunā darba nedēļa sākas lēnīgi un pašam arī nav diez ko daudz entuziasma. Saņemies! Patlaban ir labs laiks, lai izdomātu, kā palielināt ienākumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu