Harijs: Viljams atkāpās un atgrūda Meganas apskāvienu (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Princis Harijs savos memuāros grāmatā "Spare" lasītājiem stāsta par neveiklo brīdi, kad viņš vēlējās klātienē iepazīstināt savu draudzeni Meganu Mārklu ar Kembridžas hercogiem. 

Raksturojot abu gājienu uz Notingemas kotedžu hercogs atzina, ka vairāk nekā jebkurš cits uztraucās par savas draudzenes tikšanos ar brāli Viljamu.

Kad viņa brālis atvēra durvis, Harijs raksta, ka Viljams bija "mazliet sapucējies" - mājas apģērba vietā viņš bija uzvilcis izejamās bikses un kreklu. 

Viņš raksta: "Es iepazīstināju ar Megu, kura strauji pieliecās, lai apskautu viņu, un tas pilnībā sabiedēja viņu. Viņš demonstratīvi atkāpās."

Runājot par neērto sastapšanos, princis Harijs skaidro, ka viņa brālis parasti neapskauj nevienu, kuru viņš nepazīst, un ka tas bijis Meganas veids, kā sveicināt svešiniekus.

Foto: Reuters/AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Viņš raksta: "Varbūt Villijs gaidīja, ka Mega kniksēs? Tas būtu bijis protokols, pirmo reizi satiekot karaliskās ģimenes locekli, bet viņa to nezināja - es viņai neteicu."

Citā grāmatas daļā princis Harijs stāsta, ka nācies pārrunāt ar Megu, kāda etiķete viņai būs jāievēro, tiekoties ar karalieni Vindzoras pilī, 2016. gadā.

Tomēr Harijs nejuta vajadzību, lai viņa to darītu, tiekoties ar viņa brāli. 

Pēc dažu vārdu pārmišanas, stāvot durvīs, Velsas princis beidzot uzaicināja pāri dzīvoklī.

Kad pāris jautāja pēc Keitas, Viljams pastāstīja, ka viņa ir ārā ar viņu bērniem Džordžu un Šarloti.

Saseksas hercogu Netflix seriālā Megana atzina, ka neapzinājās, ka viņas ieradums apskaut svešiniekus satracinās britus. 

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu