VIDEO ASV piedzēries vīrietis sēžas pie stūres "Teslai" un teju pārbrauc pāri vairākiem cilvēkiem

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

ASV kāds piedzēries vīrietis sēdās pie stūres automašīnai un teju izraisīja traģisku ceļu satiksmes negadījumu, vēsta ārvalstu mediji.

Video redzams, kā kāds piedzēris vīrietis dodas pie "Tesla" spēkrata, kas noparkots uz iebraucamā ceļa pagalmā. Viņam seko cits vīrietis, kurš centās iereibušo šoferi atturēt no iekāpšanas automašīnā. Tikmēr no malas tajā noskatās pieci cilvēki.

Nepatikšanas sākas tajā brīdī, kad piedzērušais vīrietis iekāpj automašīnā un to iedarbina, lai gan šofera durvis palikušas vaļā. "Tesla" uzreiz sāk braukt atpakaļgaitā, ar atvērtajām durvīm noskrāpējot blakus stāvošo auto.

Blakus esošā auto noskrāpēšana vēl ir sīkums, jo atvērtās durvis aizķēra divus cilvēkus. Tas varēja beigties pavisam traģiski, jo auto varēja pārbraukt pāri vīrietim, kuru aizķēra durvis, kā arī aiz automašīnas stāvošajai cilvēku kompānijai.

Video turpinājumā auto strauji atpakaļgaitā izbrauc no iebraucamā ceļa un, it kā nekas nebūtu noticis, šoferis aizbrauc.

Losandželosas policija apstiprināja, ka incidents noticis 13. janvārī plkst. 23.30. Zināms, ka negadījumā cietuši vairāki cilvēki un viens no viņiem ir nogādāts slimnīcā.

Vēlāk arī iereibušo šoferi likumsargiem izdevās aizturēt, taču viņš pirms tam paspējis apskādēt vēl vairākus transportlīdzekļus, kā arī notriekt ceļa zīmi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu