Ceturtdienas horoskops: 23. februāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi ceturtdienai, 23. februārim.

AUNS

Var būt gan pēkšņi ienākumi, gan negaidīti tēriņi. Rūpīgi jāseko naudas plūsmai un pirkumi rūpīgi jāpārdomā. Mēģini realizēt jaunas, oriģinālas peļņas ieceres.

VĒRSIS

Dažādi sabiedriskie un lietišķie kontakti un iepazīšanās ar interesantiem cilvēkiem. Domāsi par nākotni un kaldināsi jaunus plānus. Laba intuīcija un izpratne par norisēm.

DVĪŅI

Ātrumā izteikti vārdi vai emociju iespaidā sastrādātais var sagādāt kreņķus, bet, ja pratīsi saglabāt mieru, tad viss būs labi. Darbā interesantas idejas par peļņu.

VĒZIS

Piesakies kursos, apmeklē seminārus vai organizē komandējumu, lai iepazītos ar nozares aktualitātēm citās valstīs. Jaunas iemaņas noderēs, lai palielinātu ienākumus.

LAUVA

Darbā daudz pienākumu, bet arī labas iespējas parādīt savu varēšanu. Varbūt pat tiks piedāvāts augstāks amats vai pavērsies kādas citas interesantas iespējas.

JAUNAVA

Darbi ies no rokas. Var arī rasties jauni kontakti vai piedāvājumi. Tikai esi piesardzīgs, ja profesionālā tēma sasaistās ar ārzemēm – tad neliec visu uz vienas kārts.

SVARI

Nestāsti par saviem plāniem citiem, nepaļaujies uz solījumiem un netērē laiku tukšā pļāpāšanā. Koncentrējas uz peļņu – zvaigznes rāda pareizo ceļu uz profesionāliem sasniegumiem.

SKORPIONS

Var gadīties, ka darbā jāuzņemas sarežģīti pienākumi. Kolēģi uzklausīs un respektēs tavu viedokli, spēsi dot labus padomus citiem un arī pašam noderēs iepriekšējā pieredze.

STRĒLNIEKS

Gūzma lietišķo darīšanu, sarunas iestādēs, tikšanās ar darījuma partneriem. Tas paņems enerģiju, taču iznākums priecēs. Diezgan īsā laikā būsi nokārtojis daudz svarīgu lietu.

MEŽĀZIS

Ir jāatrota piedurknes un jāķeras pie darba, citādi veiksmes laiks var aizplūst kā straume upē. Lietišķās darīšanās esi korekts. Nepiedalies konkurences spēlītēs un attiecību skaidrošanā.

ŪDENSVĪRS

Turi acis un ausis vaļā, jo var rasties iespējas labi nopelnīt. Esi tālredzīgs un rēķini solīti uz priekšu. Vari iegādāties kādu vērtīgu pirkumu vai ieguldīt izglītībā.

ZIVIS

Jāraugās, lai veikums tiek adekvāti novērtēts naudas izteiksmē. Darbā nevajadzētu uzņemties papildus pienākumus iekams nav izrunāti finanšu jautājumi. Sevis iepriecināšanai iegādājies ko glītu vai apmeklē skaistumsalonu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu