Kāpēc Ušakova pēc apkrāpšanas "Tinderī" jūtas kā ieguvēja? (1)

TVNET/Zilonis studijā/TV3
CopyLinkedIn Draugiem X
Liene Ušakova
Liene Ušakova Foto: Zilonis studijā

Neraugoties uz rūgto pieredzi ar populārajā iepazīšanās platformā “Tinder” iepazīto vīrieti, kurš izrādījās krāpnieks, dīdžejmeitene un dziedātāja Liene Ušakova sarunu šovā “Zilonis studijā” atzīst – uz šo situāciju viņa raugās no labās puses.

"Es Tinderī iepazinos ar vīrieti, īsumā tas viss beidzās ar to, ka izrādījās, ka šis vīrietis ir precējies, viņam ir bērni. Viņš darbojas ar krāpnieciskām metodēm, attiecīgi no sievietēm izvilina materiālu labumu, vārdu sakot, sauksim viņu par alfonsu. Bija daudz interesantu pavērsienu,” raidījumā "Zilonis studijā" stāsta 33 gadus vecā Ušakova.

Liene cieta arī finansiālus zaudējumus. "Man banka iesaldēja kontu." Viņa savu pieredzi salīdzina ar notikumiem filmā The Tinder Swindler, kur atspoguļots, kā caur Tinderi sev nodrošināt luksusa dzīvesveidu.

"Viņam ir diezgan daudz problēmu, kā es saprotu, viņš jau vairākkārt tiesāts," to, kā krāpniekam izvērtusies dzīve, teic Liene.

Iepazīšanās platformā “Tinder” Ušakova bija reģistrējusies pirms daudziem gadiem. Tagad šajā platformā viņa ir nobloķēta. “Manis tur vairs nav,” viņa atklāj sarunu šovā.

Kādu mācību Ušakova guva no šīs pieredzes? "Patiesībā ar to šis stāsts nebeidzās. Viena no daudzajām apkrāptajām sievietēm palika stāvoklī no šī puiša. Ir piedzimis bērniņš – ļoti jauka meitenīte."

Liene Ušakova
Liene Ušakova Foto: Zilonis studijā

Abas iepazinās laikā, kad saistībā ar šo situāciju bija publiska kņada, kad sievietes nekautrējās un turpināja sevi atklāt, rakstīja Lienei, par krāpnieku iesniedza sūdzības. "Patlaban mēs strādājam kopā. Viņa ir bijusi mana pasniedzēja. Man ir izveidojusies laba saikne ar cilvēku, kuru es satiku šajā nelaimē. Šobrīd, atskatoties uz to, kas notika pagātnē, esmu tikai un vienīgi ieguvēja," skaidro Liene.

Pilno raidījumu vari noskatīties šeit.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu