"OpenAI" prezentē rīku, kas pratīs radīt jaunas dziesmas un scenārijus

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Kompānija “OpenAI” oficāli prezentējusi savu jauno mākslīgā intelekta valodas modeli GPT-4, kas ir spējīgs uztvert informāciju ne tikai teksta, bet arī vizuālā formātā, liecina kompānijas prezentācija.

Tiek norādīts, ka GPT-4 ir daudz kreatīvāks un ērtāks sadarbībai nekā tā priekštecis GPT-3,5. Tas var ģenerēt, rediģēt un izpildīt dažādus radošus un tehniskus uzdevumus, piemēram, radīt dziesmas, rakstīt scenārijus, kā arī apgūt konkrēta rakstītāja rakstības stilu.

Jaunais modelis ir spējīgs uztvert attēlus kā datu ieguves materiālu, kā arī radīt parakstus, šķirot attēlus un tos analizēt.

Tāpat GPT-4 ir spējīgs apstrādāt vairāk nekā 25 tūkstošus vārdu garu tekstu, ļaujot izmantot to tādos gadījumos kā satura rādītāja veidošana, kā arī veikt garu dokumentu analīzi un informācijas meklēšanu.

“Esam patērējuši sešus mēnešus, lai padarītu GPT-4 par drošāku un ērtāku rīku. Pēc mūsu iekšējā novērtējuma, GPT-4 par 82% retāk reaģē uz aizliegta satura pieprasījumiem un par 40% biežāk nekā GPT-3,5 sniedz faktiskas un precīzas atbildes,” teikts kompānijas ziņojumā.

Turklāt GPT-4 parādīsies vairākās citās platformās, kā “Duolingo”, “Stripe” un “Khan Academy”.

Tiek norādīts, ka GPT-4 kļūs par daļu no “ChatGPT Plus” maksas versijas, kā arī būs pieejama GPT-4 versija programmatūras izstrādātājiem, kas ļaus šo pakalpojumu integrēt lietotnēs un digitālajos pakalpojumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu