Rīgā degvielas cenas pieaug, bet Viļņā un Tallinā - samazinās

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā degvielas cenas palielinājās, vienlaikus Viļņā un Tallinā tās samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena palielinājās par 3,7% - līdz 1,674 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 2,5% - līdz 1,644 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,5% - līdz 1,529 eiro par litru, bet litrs dīzeļdegvielas maksāja 1,559 eiro, kas ir par 0,6% mazāk nekā pirms nedēļas.

Savukārt Tallinā, kur iepriekš degvielas cenas nemainīgas saglabājās aptuveni mēnesi, piektdien "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,3% - līdz 1,689 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās straujāk - par 6,5% - līdz 1,589 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā palielinājās par 3,9% - līdz 0,795 eiro par litru, Tallinā tā samazinājās par 2,7% - līdz 0,71 eiro par litru, bet Viļņā cena autogāzei nemainījās un piektdien maksāja 0,622 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu