"CleanR grupas" valdi vadīs bijušais "Tet" valdes priekšsēdētājs Gulbis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
"Lattelecom" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis piedalās preses konferencē par "Lattelecom" Rīgas maratona jaunumiem.
"Lattelecom" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis piedalās preses konferencē par "Lattelecom" Rīgas maratona jaunumiem. Foto: Zane Bitere/LETA

Par vides apsaimniekošanas koncerna AS "CleanR grupa" valdes priekšsēdētāju iecelts bijušais telekomunikāciju uzņēmuma "Tet" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis, informēja kompānijā.

Gulbja pārziņā būs koncerna jaunā biznesa modeļa īstenošana un darbības mēroga paplašināšana.

Līdztekus kompānijas valdē darbu turpinās arī divi tās līdzšinējie locekļi - Guntars Levics, kura pārziņā ir "CleanR grupas" industriālā un komerciālā attīstība un pārvaldība, un Inta Liepa, kas līdz šim bijusi SIA "CleanR" juridiskā vadītāja un koncerna valdei pievienojās pagājušā gada jūnijā.

Akcionāru lēmums par valdes priekšsēdētāja iecelšanu pieņemts otrdien, 21.martā.

Jau ziņots, ka "CleanR grupa" koncerna apgrozījums pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, pieaudzis par 26%, sasniedzot 68 miljonus eiro, savukārt peļņa pirms procentu, nodokļu, nolietojuma un amortizācijas atskaitījumiem palielinājās par 4% un bija 10,6 miljoni eiro.

"CleanR grupā" ietilpst 20 uzņēmumu. Kompānija reģistrēta 2014.gadā, un tās pamatkapitāls ir 346 000 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. "CleanR grupa" obligācijas ir iekļautas biržas "Nasdaq Riga" alternatīvajā tirgū "First North".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu