Svētdienas horoskops: 2. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Horoskopi svētdienai, 2. aprīlim.

AUNS

Ar mīļoto cilvēku derētu kaut kur „pamukt”, lai pabūtu divatā. Mazliet romantikas atsvaidzinās ikdienību. Ja sirds brīva, dodies sabiedrībā un atver sirdi jaunām emocijām.

VĒRSIS

Apciemo tuviniekus vai ielūdz pie sevis pusdienās. Patīkamas sarunas un domu apmaiņa. Sapratīsi, ka savējie, tas ir spēks, uz kuru vari paļauties.

DVĪŅI

Neielaidies strīdos ar mājiniekiem un neuzspied viņiem savu viedokli. Vajadzētu visiem kopā kaut kur iziet – apmeklēt izklaides pasākumu vai pievērsties sportiskām aktivitātēm. Ja šobrīd esi brīvs, var rasties kādas simpātijas.

VĒZIS

Šodien lielas aktivitātes neplāno: nav nekur jātraucas, nekas nav jārisina, kaut arī varētu likties, ka obligāti jāiesaistās. Mierīgi atpūties un sagatavojies jaunajai nedēļai.

LAUVA

Ja tev ir otrā pusīte, tad izdomā kādu romantisku un aizraujošu pasākumu. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos, kas ar laiku pārvēršas nopietnās attiecībās.

JAUNAVA

Interesanti notikumi iespējami privātajā dzīvē – kaislības, piedzīvojumi un jauni pavērsieni. Visās situācijās saglabā mieru un apdomību. Jāsargās no stresa.

SVARI

Attiecībās gādā par saskaņu: respektē otrās pusītes viedokli, palīdzi un atbalsti. Nevajag savas intereses izvirzīt priekšplānā, jo tas var novest pie konfliktiem un abpusējas iespītēšanās.

SKORPIONS

Daudz pārdomu saistībā ar privāto dzīvi. Izrunājies ar mīļoto un svarīgās lietās uzticies intuīcijai. Brīvajiem ļaudīm jātiek skaidrībā ar savām domām un emocijām.

STRĒLNIEKS

Lieliska diena ģimenisku attiecību nostiprināšanai un pasākumiem ar saviem mīļajiem. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt radniecīgu dvēseli kopīgas nākotnes veidošanai.

MEŽĀZIS

Svarīga sirdslietu tēma. Pāri var atsvaidzināt kopdzīvi, piešķiļot jaunu dzirkstelīti. Ir vērts kaut kur aizbraukt vai apmeklēt pasākumu, tādējādi izraujoties no ierastā ritma.

ŪDENSVĪRS

Mājās valdīs miers un saticība, mīļuprāt pavadīsi dienu kopā ar savējiem. Taču labs laiks arī sabiedriskām aktivitātēm un pasākumiem ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

ZIVIS

Brīvajiem ļaudīm maigas mīlestības un romantikas diena. Ja esi domājis par došanos laulības ostā, tad šis ir piemērots laiks veidot kopīgu nākotni. Pāriem attiecībās daudz sirsnības un mīlestības

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu