VIDEO "Paskaties, mums uz jumta helikopters laižas!" Šoferis par Tīnūžu pusē redzēto "Black Hawk" (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirmdien, 3. aprīlī, vairākus autovadītājus Tīnūžu pusē pārsteidza vien dažus metrus virs ceļa lidojošs militārais helikopters. Kāds notikušā aculiecinieks Latvijas Televīzijas raidījumam "Dienas ziņas" pastāstīja par piedzīvoto.

Jānis, kā jau lielvārdietis, ir pieradis ikdienā redzēt debesīs militāros lidaparātus. Tiesa, pirmdienas pēcpusdienā liels bija viņa pārsteigums, ieraugot auto atpakaļskata spogulī militāro helikopteru "Black Hawk".

"Pirmdien ap plkst. 14, braucot no Kokneses puses, aiz Lēdmanes pagrieziena pamanīju, ka helikopters ļoti zemu man pie darba mašīnas jumta lido. Saku kolēģim – paskaties pa spoguļiem, mums helikopters sēžas uz jumta," stāstīja Jānis Torganskis.

"Tas pirmais skats, kad es viņu spogulī ieraudzīju, šķita, ka busam aizmuguri aizķers – tas bija tā drusku biedējoši. Tad aizbīdījās uz malu un lidoja nostāk no mašīnas, tad jau kļuva tīri interesanti," atcerējās Jānis.

"Tad viņš tā kā nedaudz uz priekšu palidoja un turpināja lidot ļoti zemā augstumā. Sajūtas bija ļoti interesantas.

Pirmo reizi [redzu], ka helikopters tik zemu un blakus lido. Sanāca, ka pretī brauca vēl viena smagā mašīna, un no mūsu skatpunkta izskatījās, ka viņš aizķers tās priekšu, bet tas tā kā acu apmāns," klāstīja Jānis.

Plašāk "Dienas ziņu" sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu