Rīgā būs skatāms līdz šim lielākais dronu šovs Latvijā (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Jaunuzņēmumu un tehnoloģiju konferences "TechChill" laikā - 27. aprīlī plkst. 21.30 - debesīs virs "Europark" stāvvietas pie "Hanzas Perona" būs vērojams krāšņs dronu šovs, informē organizatori. 

200 droni pacelsies 100 metru augstumā, un būs redzami krietni tālāk. Tas ir pirmais šāda mēroga dronu šovs Latvijā. Šova dizainu un programmēšanu veidojis pasaulē šajā nozarē labi pazīstamais Latvijas uzņēmums "Basemotion".

Organizatori piebilst, ka šova īstenošanai ir nepieciešami atbilstoši laikapstākļi, bez nokrišņiem.

"Jaunuzņēmumu un tehnoloģiju pasākums "TechChill" ir tehnoloģiju un inovāciju svētki. Pasākuma organizatori kārtējo reizi ir pielikuši milzīgas pūles, lai starptautiski atgādinātu, ka Latvija ir tehnoloģiju un inovāciju valsts. Arī mēs gribam būt tie, kas ar saviem darbiem to apstiprina. Šis dronu šovs būs dāvana Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem. Cerēsim uz labiem laikapstākļiem, lai šovu varam izbaudīt pilnībā,” saka uzņēmuma "Basemotion" izveidotājs un vadītājs Armands Blumbergs.

Jaunuzņēmumu un tehnoloģiju konference "TechChill" šogad notiks jau 11. reizi no 26. līdz 28. aprīlim Fantadromā un Hanzas Peronā. 26. aprīlī konferenci ieskandinās bezmaksas pasākumu un meistarklašu programma, kas brīvi pieejama ikvienam interesentam.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu