Tiešraide ⟩ "Gada preču zīme 2022” apbalvošanas ceremonija

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Patentu valde 27. aprīlī, pulksten 14.00, aicina tiešsaistē pieslēgties konkursa “Gada preču zīme 2022” apbalvošanas ceremonijai, lai noskaidrotu aizvadītā gada labākās preču zīmes Latvijai un pasaulei.

Konkursu “Gada preču zīme 2022” jau desmito gadu rīko Patentu valde sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru un Latvijas Dizaineru savienību. Ik gadu tiek godināti labāko preču zīmju īpašnieki divās nominācijās – “Gada preču zīme – Latvijai” un “Gada preču zīme – pasaulei”, kā arī pirmo reizi tiks pasniegta Intelektuālā īpašuma balva “Vizionārs”. Konkursa mērķis ir novērtēt un izcelt uzņēmumus, kas apzinās ilgtermiņa priekšrocības, ko sniedz sava intelektuālā īpašuma aizsardzība.

“Jau desmito reizi Patentu valde godinās uzņēmējdarbību un apbalvos labāko preču zīmju radītājus. Esam patiesi priecīgi, ka šis konkurss ir kļuvis jau par tradīciju, lai kopā noskaidrotu uzvarētājus un apsveiktu viņus ar panākumiem,” saka Patentu valdes direktors Agris Batalauskis.

Šogad konkursam “Gada preču zīme 2022” kopumā tika saņemti 60 pieteikumi, no kuriem 41 bija nominācijā “Gada preču zīme – Latvijai”, savukārt 19 pieteikumi – “Gada preču zīme – pasaulei”. Iedzīvotājiem bija iespēja par savām simpātijām balsot no 5. līdz 17.aprīlim interneta portālā tvnet.lv. Savukārt līdz 21.aprīlim savu vērtējumu sniegs žūrija, kurā iekļauti pārstāvji no Patentu valdes, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Latvijas Dizaineru savienības.

Apbalvošanas ceremonijā, ko būs iespēja noskatīties tiešsaistē interneta portālā tvnet.lv, kā arī Patentu valdes Facebook un Youtube profilos, piedalīsies arī tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere, kā arī Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš un Latvijas Dizaineru savienības valdes priekšsēdētāja Kristiana Kazarjana. Pasākumu vadīs TV un radio personība Sanda Dejus.

Iepriekšējos gados apbalvojumu ir saņēmuši: AS VALMIERAS PIENS, AS “Rīgas piena kombināts”, SIA “Zekants”, SIA “Labie koki”, Latvijas Nacionālā opera un balets, SIA “Manilla”, SIA “MILZU!”, Jelgavas novada pašvaldība, SIA “Enogam” (“Gada preču zīme – Latvijai”), SIA GAMMA, AS “SAF Tehnika”, “AS PRINTFUL LATVIA”, Mārtiņš Barkāns (SIA “Abavas dārzi”), SIA “Rāmkalni”, SIA “Marine Insurance Services”, SIA “Latvijas Piens”, SIA “Lattelecom”, AS “Spodrība” (“Gada preču zīme – pasaulei”).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu