"Biļešu paradīzes" apgrozījums pieaudzis divas reizes

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere / LETA

Biļešu tirdzniecības uzņēmuma SIA "Biļešu paradīze" apgrozījums pērn bija 2,186 miljoni eiro, kas ir 2,1 reizi vairāk nekā gadu pirms tam, kā arī uzņēmuma peļņa palielinājās 3,8 reizes un bija 787 708 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Vadības ziņojumā teikts, ka, "Biļešu paradīzei" izdevies panākt apgrozījuma pieaugumu arī salīdzinājumā ar 2019. gadu, kas bija pēdējais pārskata gads pirms Covid-19 pandēmijas. Savukārt pērn nestabilitāti tirgū radīja karš Ukrainā un augstā inflācija.

Vienlaikus uzņēmuma vadība norāda, ka strauja kultūras un citu publisko pasākumu atsākšanās pēc pandēmijas pozitīvi ietekmēja uzņēmuma darbību.

Vadības ziņojumā teikts, ka pērn "Biļešu paradīze" aktīvi turpināja uzlabot un pilnveidot tehnoloģijas, kā arī klientiem pieejamo sistēmas funkcionalitāti. Tāpat veikti nozīmīgi biļešu sistēmas administrācijas uzlabojumi, ieviesta jauna biļešu kontroles mobilā aplikācija un citi uzlabojumi. Uzsākta arī biļešu apdrošināšanas pakalpojuma sniegšana.

Uzņēmuma vadības ieskatā "Biļešu paradīzei" izdevies palielināt tirgus daļu, pateicoties dinamiskai un proaktīvai pieejai gan tehnoloģiju attīstībā, gan biznesa lēmumos.

Vienlaikus "Biļešu paradīzes" vadība informē, ka 2023. gada sākumā uzņēmums uzrāda stabili augstus rādītājus, kas atbilst vai pārsniedz iepriekšējās prognozes. Tāpat 2023. gada janvāris pārdoto biļešu apjoma ziņā apsteidz līdz šim pieredzētos gada sākuma apjomus.

Kā norāda uzņēmuma vadība, ja nebūs nelabvēlīgi ārējie apstākļi, nav būtisku šķēršļu, kas liegtu "Biļešu paradīzei" turpināt sadarbību ar vadošajiem Latvijas teātriem, kultūras iestādēm un citiem vadošajiem pasākumu rīkotājiem.

Jau ziņots, ka "Biļešu paradīze" apgrozījums 2021. gadā bija 1,036 miljoni eiro, kas ir par 17% vairāk nekā 2020. gadā, kā arī uzņēmums gadu noslēdzis ar 209 011 eiro peļņu pretēji zaudējumiem gadu iepriekš.

SIA "Biļešu paradīze" dibināta 1998. gadā, un tās pamatkapitāls ir 37 500 eiro. "Biļešu paradīzes" vienīgais īpašnieks ir AS "Delfi".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu