"Bolt" sāk piedāvāt elektroskrejriteņu nomu vēl divās Latvijas pilsētās

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
"Bolt" elektriskie skrejriteņi.
"Bolt" elektriskie skrejriteņi. Foto: Evija Trifanova/LETA

Elektroskrejriteņu operators "Bolt" no šodienas, 1. maija, sāks piedāvāt skrejriteņu nomu arī Tukumā un Jēkabpilī, informē "Bolt" pārstāvji.

Pilsētu skaits Latvijā, kurās ir pieejami "Bolt" skrejriteņi, tādējādi pieaug no 11 līdz 13.

Braucēji tiek aicināti iepazīties ar drošības un lietošanas noteikumiem "Bolt" mobilajā lietotnē.

Katrai pilsētai ir izstrādāta sava karte ar atļautajām un aizliegtajām zonām, kā arī par tām zonām, kurās ieviesti ātruma ierobežojumi. Katras pilsētas zonas "Bolt" ir veidojis kopā ar pašvaldību pārstāvjiem. "Bolt" aicina lietotājus pirms brauciena sākšanas pārliecināties, vai, piemēram, izvēlētajā galamērķī skrejriteni varēs novietot, kā arī, vai brauciena laikā jārēķinās ar samazināta ātruma zonu.

"Bolt" elektrisko skrejriteņu maksimālais ātrums ierasti ir 25 kilometri stundā. Arī Tukumā un Jēkabpilī ātruma ierobežojumi līdz 15 kilometriem stundā ir ieviesti pie lielākās daļas skolu un bērnudārzu, kā arī parkos un skvēros.

Vienlaikus šajās pilsētās nedēļas nogales naktīs būs spēkā ātruma ierobežojumi, samazinot ātrumu no 25 kilometriem stundā līdz 20 kilometriem stundā.

Latvijā "Bolt" skrejriteņi sezonāli ir pieejami Rīgā, Jelgavā, Jūrmalā, Valmierā, Daugavpilī, Ogrē, Liepājā, Ventspilī, Rēzeknē, Siguldā un Ikšķilē, kā arī Tukumā un Jēkabpilī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu