Rīgā tiks atklāti pirmie pazemes atkritumu konteineri

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Atkritumu apsaimniekotājs SIA "CleanR" šodien Āgenskalna priedēs, Melnsila ielas 24. nama pagalmā, atklās pirmos pazemes konteinerus Rīgas daudzdzīvokļu māju pagalmos, informē kompānijā.

Pirmo pazemes konteineru izveidē investēti aptuveni 20 000 eiro.

Kompānijā skaidro, ka sadzīves atkritumu apsaimniekotājs apņēmies līdz gada beigām izbūvēt pazemes konteinerus vismaz 100 adresēs galvaspilsētā, "CleanR" apsaimniekošanas zonās.

Pirmajām 100 adresēm "CleanR" pazemes jeb pusslēpto konteineru izbūvi veiks par saviem līdzekļiem.

Atklāšanas pasākums notiks šodien plkst.12, un tajā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis (PP), SIA "Rīgas Namu pārvaldnieks" un "CleanR" vadība.

Jau vēstīts, ka "CleanR grupā" ietilpst 20 uzņēmumi, tostarp sadzīves atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums "CleanR", industriālo atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA "CleanR Verso", telpu uzkopšanas uzņēmums SIA "Vizii" un pilsētvides apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Vizii Urban".

"CleanR grupas" apgrozījums pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, pieaudzis par 26%, sasniedzot 68 miljonus eiro, savukārt peļņa pirms procentu, nodokļu, nolietojuma un amortizācijas atskaitījumiem palielinājās par 4% un bija 10,6 miljoni eiro.

Kompānija "CleanR grupa" reģistrēta 2014.gadā, un tās pamatkapitāls ir 346 000 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. "CleanR grupa" obligācijas ir iekļautas biržas "Nasdaq Riga" alternatīvajā tirgū "First North".

Tikmēr "Clean R" 2021.gadā strādāja ar 41,001 miljona eiro apgrozījumu, kas ir 2020.gada līmenī, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 25% un bija 3,307 miljoni eiro. Kompānija "Clean R" reģistrēta 2004.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,2 miljoni eiro. Finanšu informācija par 2022.gadu vēl nav publiskota.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu