Piektdienas horoskops: 19. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi piektdienai, 19. maijam. 

AUNS

Sekmīga diena darba jautājumu kārtošanai. Vari vadībai likt manīt, ka esi pelnījis algas pielikumu. Ja kaut kas nav pa prātam, tad ir iespējas atrast labāku vietu ar tīkamāku atalgojumu.

VĒRSIS

Būsi sabiedrības dvēsele. Labprāt piedalīsies pasākumos, vakarā satiksies ar draugiem un iesaistīsies saviesīgās aktivitātēs. Tas sagādās prieku un uzlādēs ar pozitīvu enerģiju.

DVĪŅI

Būs idejas, viegli veidosi kontaktus, daudz smaidīsi un atvērsies pavisam jaunas durvis. Tiks arī savs materiālais labums. Vakars - kopā ar tuviem cilvēkiem. Daudz sirsnības un mīlestības.

VĒZIS

Piektdiena ir klāt! Nerātnas dzirkstelītes acīs... un tu esi gatavs pavasarīgiem piedzīvojumiem: kādam jauna elpa esošajās attiecībās; kādam senu simpātiju atdzimšana; kādam iepazīšanās.

LAUVA

Dzīve var piedāvāt lieliskus karjeras vai biznesa variantus, jaunus projektus vai iespējas izcelties. Tev piemīt līderisma gars un tu būsi gandarīts. Tikai ar panākumiem pārāk nelielies.

JAUNAVA

Vēlme ieraudzīt jaunus apvāršņus, kā arī līdz saknei izzināt tos jautājumus, kas patlaban saviļņo sabiedrību. Meklē informāciju un tavs loģiskais prāts spēs atsijāt graudus no pelavām.

SVARI

Darba tik daudz - kā sen nav bijis. Jāraujas vaiga sviedros neatkarīgi no tā vai esi darbinieks vai firmas īpašnieks. Peļņa? Būs! Bet kaut kad mazliet vēlāk, tālākā nākotnē.

SKORPIONS

Sarežģīta diena. Jāpaļaujas tikai pašam uz sevi: ko izplānosi un izdarīsi, tas arī būs. Citu solījumi var izrādīties ar tukšu graboņu. Vakarā prieks no kultūras pasākuma apmeklējuma.

STRĒLNIEKS

Šī diena ļoti trauksmaina un nemierīga: ar vienu roku turēsi tālruņa klausuli, ar otru rakstīsi atbildes e-pastā un vēl arī tiešsaistes sanāksmei spēsi pieslēgties, ja vajadzēs.

MEŽĀZIS

Svarīga būs finanšu tēma. Var nākties tā pavairāk izdot par saimnieciskām vajadzībām, taču iespējami arī labāki peļņas varianti. Privātajā dzīvē var atgriezties kāds cilvēks no pagātnes.

ŪDENSVĪRS

Plāni vai nosacījumi darbā var mainīties, bet kopumā ar visu tiksi galā un pat izcelsies ar jaunām idejām. Panākumi atmaksāsies materiālā izteiksmē.

ZIVIS

Profesionālās izaugsmes laiks. Raksti projektus, sūti CV, izstrādā biznesa plānu, ja nepieciešams, tad mācies. Vajag paplašināt apvāršņus, bet sadzīviskie jautājumi var pagaidīt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu