Sestdienas horoskops: 20. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi sestdienai, 20. maijam. 

AUNS

Ieplāno saimniecības darbus. Ļoti piemērots laiks interjera uzlabošanai, sēšanai, stādīšanai un arī omulīgai mājas ballītei. Rosīga diena pozitīvā noskaņojumā.

VĒRSIS

Nesēdi mājās, jo šajā dienā daudz pavasarīgas enerģijas. Vēlams izbrauciens, ekskursija vai pikniks dabā. Uzņemies organizēšanu un aicini kopā radus un draugus.

DVĪŅI

Ieplāno kādas kustīgas aktivitātes labā kompānijā. Piemēram, pārgājienu gar jūru vai pa dabas takām, „attēlu medību” spēli vai sportiskas sacensības. Būs daudz pozitīvu emociju.

VĒZIS

Pavadi laiku ar mīļoto cilvēku, runājiet par svarīgo, izbaudiet viens otra klātbūtni. Ja sirds brīva, tad iespējama iepazīšanās. Piemērots laiks arī ģimenes saietam.

LAUVA

Pārdomu diena. Ja pašam grūti tikt skaidrībā, tad labus padomus sniegs seni draugi, un ar viņiem vislabprātāk pavadīsi laiku. Tā ir lieliska sajūta, ka tevi saprot no pus vārda.

JAUNAVA

Šodien domas pie sirdslietām. Sagādā mīļotajam cilvēkam sirsnīgu pārsteigumu, bet, ja sirds brīva, atver to jaunām emocijām. Dvēselē iedvesmojoša pavasara sajūta.

SVARI

Būsi noskaņots pievērsties saimniecības darbiem un iesaistīt ģimeni. Tomēr nedrīkst aizmirst arī par attiecību tēmu – jāatrod kāds brīdis mīļai divvientulībai.

SKORPIONS

Pavasara viegluma un romantikas sajūta. Interesanti piedzīvojumi iespējami sirdslietās – kāda tikšanās, kas dzīvi sagriež virpuļos. Ģimenes cilvēkiem iespējas attiecībās piešķilt jaunu dzirksti.

STRĒLNIEKS

Laba diena, lai pievērstos saimniecības darbiem. Jāsakopj mājoklis, jāapkopj dārzs, jāsēj, jāstāda un jāizdaiļo interjers. Gan pats, gan mājinieki ar paveikto būs apmierināti.

MEŽĀZIS

Sekmēsies saimniecības darbi mājās un pasākumi ar radiniekiem. Kopumā diena optimistiskā gaisotnē. Sirdslietās gan šis un tas pārdomājams un pārrunājams.

ŪDENSVĪRS

Parūpējies par radinieku labsajūtu. Sarīko savējiem kopīgu atpūtas pasākumu: sporta spēles, dārza svētkus, pārgājienu pa dabas takām vai ko citu interesantu un aizraujošu.

ZIVIS

Privātajā dzīvē mīlestības un siltu emociju laiks. Labprāt pavadīsi laiku ar savu otro pusīti. Būs gan kopīgi mājas darbi, gan sirsnīgas sarunas. Brīvajiem ļaudīm iespējama romantiska tikšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu