Pirmdienas horoskops: 22. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi pirmdienai, 22. maijam. 

AUNS

Daudz labu ideju un sekmīgs ceļavējš burās. Kā jau zināms: drošajiem pieder pasaule. Izveido darbu sarakstu visai nedēļai, lai ir skaidri mērķi un virzība.

VĒRSIS

Tev patīk turēties pie stingri noteikta plāna, bet tagad ierastā lietu kārtība izjaukta. Darbā iespējami jauni pienākumi, vadības vai apstākļu maiņa. Nedēļu sāksi ar bubināšanu.

DVĪŅI

Miljons ideju, arī informācijas gūzma, dažādas sarunas un pārrunas. Jāprot atsijāt graudi no pelavām un arī saprast: kad kaut ko teikt, bet kad labāk paklusēt.

VĒZIS

Jauno darba nedēļu būs grūti iesākt, izdomāsi dažādus argumentus: kāpēc kaut ko nedarīt. Kādu brītiņu varbūt tā izdosies „izbraukt”, bet pēc tam tik un tā nāksies visu iekavēto panākt.

LAUVA

Vajag noteikt prioritātes un mazsvarīgākos darbus atlikt uz vēlāku laiku. Pēc nelielas apdomāšanās pauzes būs spēku pieplūdums un enerģijas mutuļi.

JAUNAVA

Darbā vai biznesa lauciņā gribēsies visus izrīkot un pieskatīt– arī tad, ja tas neietilpst tavos pienākumos. Kārtībai jābūt, bet pārspīlēt nevajag. Pretējā gadījumā iespējami konflikti.

SVARI

Darba pienākumos būsi iekšā ar visu sirdi un dvēseli, dzīvosi līdzi neveiksmēm un veiksmēm, un pēdējo būs vairāk. Daudz kas atkarīgs no jaunas un kreatīvas pieejas ierastās situācijās.

SKORPIONS

Ir labas iespējas izveidot jaunus lietišķos kontaktus, iesaistīties jaunos projektos un gūt arī materiālo labumu. Pirmdiena viesīs optimismu par veiksmi visas nedēļas garumā.

STRĒLNIEKS

Ļoti gribas to brīvības sajūtu, kad vējš matos, un par nopietnām lietām nav jādomā. Paveic to, kas obligāti jāizdara, bet jaunus un papildus pienākumus neuzņemies.

MEŽĀZIS

Tev patīk noteiktība un lietu kārtība, taču dzīve var ieviest savas korekcijas. Darbā ļoti nemierīgi, un var gadīties, ka tu vēl strādā un strādā, kad pārējie jau vakarā devušies prom.

ŪDENSVĪRS

Būsi uz mutuļojošas enerģijas viļņa un gribēsi paspēt realizēt neskaitāmas ieceres. Ja kāds kolēģis vai darījumu partneris kavēs procesus, būsi pikts un pateiksi, ko domā.

ZIVIS

Darbā daudz pienākumu. Varbūt pat pārāk daudz un tas var likties nomācoši. Taču līdzās pelēkajām, dzīvē vienmēr ir arī košās krāsas. Vakarā dari to, kas sagādā prieku un vairo optimismu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu