"WhatsApp" ievieš jaunu un noderīgu funkciju

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

Tehnoloģiju gigantam “Meta” piederošais ziņapmaiņas rīks “WhatsApp” ticis pie jaunas funkcijas – labot kļūdas ziņojumos, kā arī papildināt jau iepriekš sūtītās ziņas, teikts kompānijas blogā. Labot kļūdas vai papildināt ziņas ir iespējams 15 minūšu laikā pēc ziņu nosūtīšanas.

Tiek norādīts, ka jaunās funkcijas pakāpeniski tiek ieviestas visā pasaulē. Tuvāko nedēļu laikā šī funkcija kļūs pieejama visiem lietotājiem. Tiek norādīts, ka labotajām ziņām būs atzīme “labots”, un saņēmēji nevarēs redzēt sākotnēji sūtīto ziņu.

Kompānija uzsver, ka ieviestās izmaiņas, tāpat kā visi personīgie ziņojumi, fotoattēli, videomateriāli un zvani, tiek aizsargāti ar šifrēšanu.

Jāatgādina, ka pagājušā gada augustā “WhatsApp” parādījās jaunas konfidencialitātes funkcijas, tostarp – ierobežojumi attiecībā uz sarakstes ekrānuzņēmuma veidošanu.

Septembrī kļuva zināms, ka “Meta” radīs jaunu grupu, kas veidos maksas produktus un funkcijas “Facebook”, “Instagram” un “WhatsApp” platformām. Kompānija neplāno ieviest maksu par reklāmas atslēgšanu un tiecas nākotnē attīstīt reklāmas biznesu. Ilgtermiņā “Meta” cer, ka maksas funkcijas kļūs par nozīmīgāko biznesa daļu.

Novembrī “WhatsApp” ieviesa funkciju “Kopienas”, kas ļauj veidot dažādas čatu grupas. Tāpat parādās jaunas funkcijas, kā grupas videozvani, aptaujas un citas. Pēc uzņēmuma teiktā, “WhatsApp” grupās ir iespējams pievienot līdz 1024 dalībniekiem iepriekšējo 256 vietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu