Trešdienas horoskops: 24. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Floki
Floki Foto: Jānis Škapars/TVNET

Horoskopi trešdienai, 24. maijam. 

AUNS

Ja šķiet, ka darbā esi iegājis rutīnā, tad ar steigu kaut kas jāmaina. Izskatot iespējamos variantus, pievērs uzmanību juridiskām detaļām: līgumam, amata aprakstam, sociālajām garantijām.

VĒRSIS

Profesionālajā jomā nemierīgi, jo vadībai, kolēģiem vai darījumu partneriem savi „tarakāni galvā”. Beigās var izrādīties, ka viss jārisina tev. Paturi viedokli pie sevis un izdari, kas jādara.

DVĪŅI

Jākārto lietišķie jautājumi, jāpieskata kolēģi vai padotie – vienā rokā tālrunis, otra uz datora klaviatūras... Kā tāds „cilvēks-orķestris”. Daudz jāpaspēj un daudz arī paspēsi.

VĒZIS

Sekmīgs laiks, lai palielinātu ienākumus: uzņemoties papildus darbu, meklējot jaunu vai pievēršoties biznesam. Taču dzīve un tehnoloģiju attīstība traucas uz priekšu un, iespējams, kaut kas jāpamācās.

LAUVA

Cilvēki atzīs tavu autoritāti, viegli veidosies kontakti, ātri izdosies vienoties par projektiem un darījumiem. Kāda lietišķa sadarbība var pārvērsties privātā draudzībā.

JAUNAVA

Daudz labu ideju. Var gadīties: kāds brīnās, kāds apšauba, kāds ir gatavs uzreiz sadarboties. Būs arī ekonomiskais izdevīgums, tikai nevajag domās jau tērēt naudu, kas vēl nav ienākusi kontā.

SVARI

Darbā vai biznesā jācenšas rast jaunus risinājumus un realizēt neordināras ieceres. Finansiāla veiksme gaida jauna ceļa gājējus, un arī domubiedri atradīsies.

SKORPIONS

Labvēlīga diena jaunu kontaktu veidošanai. Pavisam nejauši īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus. Iepazīšanās kādā neformālā pasākumā var pārvērsties auglīgā lietišķā sadarbībā.

STRĒLNIEKS

Darbā viss ritēs savu gaitu, taču jaunas vēsmas var parādīties saistībā ar ārzemju tēmu. Lietišķie kontakti, bet varbūt arī simpātijas. Ja tuvojas atvaļinājums, ieskaties ceļojumu piedāvājumos.

MEŽĀZIS

Visu informāciju, kas tev šķiet svarīga, pārbaudi vairākkārt. Profesionālajā jomā ļoti būtiski – kas ir tavi sadarbības partneri, cik sen zināmi un cik uzticami. Kaut kas var mainīties.

ŪDENSVĪRS

Darbā godprātīgi izdari to, kas jādara, bet pārlieku nepūlies un arī papildus neko neuzņemies. Diez vai kāds īpaši novērtēs. Turklāt darbs nav... ne zaķis, ne kaķis – neaizbēgs. Tāpat vēl pāris darba dienas priekšā.

ZIVIS

Pozitīva diena. Apmierinātam un smaidīgam cilvēkam darbi labāk iet no rokas. Iespējams, uzradīsies jauni sadarbības partneri. Daudz nedomā, jo profesionālajā jomā pienācis pārmaiņu laiks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu