Piektdienas horoskops: 26. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi piektdienai, 26. maijam. 

AUNS

Tāda sajūta, ka notiek kas svarīgs, bet tu neesi informēts. Pārdomā nedēļas notikumus, varbūt atmiņā uzplaiksnīs kāda nesaprotama situācija, un intuīcija pateiks priekšā, par ko stāsts.

VĒRSIS

Steigsies no viena darba pie otra, kārtosi vairākus jautājumus vienlaikus, risināsi sarunas – gan klātienē, gan attālināti. Kurš čakli darbojas, tam arī savs labumiņš bankas kontā tiek.

DVĪŅI

Jāpievērš uzmanība finansēm. Nevajadzētu uzņemties kredītsaistības vai plānot dārgus pirkumus. Tikai mūžīgi jau netaupīsi - domā par jaunām peļņas iespējām.

VĒZIS

Dodoties iepirkties, rūpīgi izsver, kas šobrīd patiešām nepieciešams un lieki netērējies. Tāpat arī nav piemērots laiks sarunām ar bankām vai lieliem līzinga pirkumiem.

LAUVA

Svarīgu vietu ieņems naudas lietas. Nepalaid garām iespējas nopelnīt, vai nu mainot darbu vai uzņemoties papildus pienākumus. Vakarā palutini savi ar kādu sen kārotu pirkumu.

JAUNAVA

Lietišķajos jautājumos iespējama kavēšanās un lieki patērēta enerģija. Nepaļaujies pārāk uz citu cilvēku solījumiem - labāk visu kontrolēt pašam.

SVARI

Var nākties piestrādāt pie partnerības jautājumiem gan lietišķajā, gan privātajā jomā. Iespējamas dažādas kaislības un interesanti pavērsieni sirdslietās.

SKORPIONS

Profesionālā jomā situācijas mainīgas, un diez vai varēsi kaut ko ietekmēt. Brīžiem piktosies, bet – nav vērts. Pēc labākās sirdsapziņas izdari to, kas atkarīgs no tevis, un dodies brīvdienās!

STRĒLNIEKS

Būsi nepārtrauktā kustībā un rosībā. Ja ilgi esi strādājis vienā darbavietā vai darbojies vienā biznesa nozarē, ir vērts pamainīt apstākļus vai uzsākt kaut ko pavisam jaunu.

MEŽĀZIS

Neuzņemies pārāk daudz, jo tā jau ir vecum vecā patiesība – kurš velk, tam uzkrauj. Pārāk liela slodze var ietekmēt pašsajūtu. Vakarā dodies izklaidēs, kas uzlādē ar optimismu.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā jomā veiksies, ja mazliet atsvaidzināsi zināšanas. Iespējamas situācijas, kad jāpieņem strauji lēmumi. Īpaši precīzs esi, ja darbs saistās ar ārzemju projektiem.

ZIVIS

Jādalās ar zināšanām, un kādam jānodod sava pieredze, jārisina lietišķie jautājumi un vakarā arī mājās dažādi pienākumi. Jau šodien saplāno brīvdienas, lai vari no sirds atpūsties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu