Pirmdienas horoskops: 29. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi pirmdienai, 29. maijam. 

AUNS

Nedēļa sākas ar radošām idejām. Skeptiķi grozīs galvas un kaut ko no iecerētā apšaubīs, bet tas, lai tevi neietekmē. Jāuzraksta plāns, jāparēķina un jādodas uz priekšu.

VĒRSIS

Aktīva komunikācija ar cilvēkiem: sapulces, tālruņa zvani, lietišķas tikšanās. Sapratīsies teju vai no pus vārda, iegūsi domubiedrus un var izveidoties arī jauna draudzība.

DVĪŅI

Pirmdiena sākas enerģiski. Būs vēlme darboties, parādīt savs spējas profesionālajā jomā, organizēt procesus un atrasties notikumu epicentrā. Tev patīk, ja dzīve apkārt mutuļo.

VĒZIS

Ja maini kaut ko darbā vai biznesā, tad mutiskās vienošanās jānoformē juridiski precīzos līgumos. Ir labs laiks ideju prezentācijām un domubiedru meklējumiem.

LAUVA

Darbā var mainīties pienākumi un vadības idejas. Izdari visu pēc labākās sirdsapziņas, bet nemēģini par varītēm pierādīt savu taisnību. Nav vērts cīnīties ar vējdzirnavām.

JAUNAVA

Nedēļa sākas ļoti aktīvi. Tikai raugies, lai kāds nemēģina savus pienākumus deleģēt tev aiz paša slinkuma. Ja jāuzņemas kaut kas papildus, tad nekautrējies runāt par samaksu.

SVARI Profesionālajā jomā pienākumu daudz, bet tiksi ar tiem galā. Kolēģi vai darījumu partneri respektēs tavu viedokli un plānoto izdosies realizēt. Pēc labi padarīta darba – gandarījuma sajūta.

SKORPIONS Būsi profesionālā viļņa virsotnē. Kolēģi vai darījumu partneri ieklausīsies tavos padomos un respektēs. Pats ar sevi būsi apmierināts un jutīsi spēku pieplūdumu.

STRĒLNIEKS

Daudz emociju, kas mazliet gan traucēs lietišķajās lietās, bet tu esi optimists un grūtības pārvarēsi. Patlaban ir labs laiks ielikt stabilus pamatus peļņai nākotnē.

MEŽĀZIS

Nesatraucies par lietām, ko nevari mainīt. Ja arī kaut kas nav pa prātam, mēģini saskatīt dzīvē gaišās krāsas. Ieklausieties citu viedokļos un izrādi toleranci pret atšķirīgiem uzskatiem.

ŪDENSVĪRS

Grūti iesākt darba nedēļu, jo prātā dažādas pārdomas par dzīvi un vēlme kaut ko mainīt. Pat tāda sajūta, ka jāpieņem radikāli lēmumi. Noskaiti līdz desmit un nedari neko steigā.

ZIVIS

Jācenšas notikumos un cilvēkos saskatīt tas labākais. Ja būsi nīgrs un pārāk kritisks, mazāk paveiksi un arī attiecības ar kolēģiem un tuviniekiem veidosies sarežģīti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu