Igaunijas kompānija "Olerex" iegādājusies vienu no vecākajiem degvielas tīkliem Latvijā (2)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Čīka / LETA

Igaunijas degvielas uzpildes staciju tīkla īpašnieks "Olerex" - kompānija "Aqua Marina" paziņojusi, ka ir izdevies iegādāties lielu degvielas uzpildes staciju tīklu Latvijā. "Aqua Marina" valdes loceklis Anti Mopels paziņoja par darījumu,  taču tā vērtība netiek atklāta. 

Uzņēmuma paziņojumā presei teikts, ka "Olerex" iegādāsies 45 "Latvijas Nafta" degvielas uzpildes stacijas. Pašlaik tas ir jau ceturtais degvielas uzpildes staciju tīkls, ko "Olerex" pēdējo divu gadu laikā iegādājusies Latvijā. 

"Olerex" sevi Latvijas tirgū pieteica 2021. gada augustā, iegādājoties "KOOL Latvija" degvielas uzpildes stacijas, bet pēc tam - 2022. gadā tika iegādāti arī tīkli "Gotika Auto" un "Metro". 

"Iegādājoties "Latvijas Naftu", mēs speram nākamo soli mūsu ilgtermiņa plānu īstenošanā, lai kļūtu par vadošo degvielas uzpildes staciju tīklu Latvijā," sacīja "Aqua Marina" valdes loceklis Anti Mopels.

""Latvijas Nafta" ir viens no vecākajiem zīmoliem Latvijas degvielas tirgū. Esam nogājuši garu ceļu no pirmajām auto uzpildes stacijām jaunajā, neatkarīgajā Latvijā, līdz pat mūsdienīgām auto uzpildes stacijām. Tagad mēs stafetes kociņu nododam "Olerex", kas turpinās audzēt un attīstīt mūsu lolojumu," sacīja "Latvijas Nafta" īpašniekkompānijas "East-West Transit" valdes loceklis Ringolds Mensens.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu