Vērtības, kas saistītas ar mākoņpakalpojumiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Uzņēmumi arvien vairāk pieņem mākoņu bāzētas risinājumus. Gartner prognozē, ka līdz 2025. gadam 85% uzņēmumu ieviesīs mākoņu prioritāru pieeju, un pašlaik 81% jau izmanto vai īsteno vairākmākoņu stratēģiju. Turklāt 67% uzņēmumu infrastruktūras tagad balstās uz mākoņiem.

Laika taupīšana ir būtisks faktors mākoņu risinājumu ieviešanā, un 66% uzņēmumu uzsver samazinātu laiku, kas tiek veltīts infrastruktūras projektu veikšanai. Šī efektivitāte optimizē IT darba vidi un uzlabo pakalpojumu kvalitāti.

Mākoņu risinājumu izmantošana ir veicinājusi ievērojamu izmaksu optimizāciju. Arvien vairāk uzņēmumu īsteno hibrīdmākoņu stratēģiju, kas tiek vadīta ar nepārtrauktu inovāciju, pakalpojumu pārredzamību, prognozējamību un reāllaika pielāgojamību. Tas rezultē mākoņu un hibrīdmākoņu risinājumu lietojuma pieaugumā.

VMware Cloud platforma

VMware Cloud ir globāla mākoņu operatoru ekosistēma, kas izmanto VMware tehnoloģiju. To izmanto apmēram 4000 operatori 100 valstīs, no kuriem aptuveni 330 ir saņēmuši VMware apstiprinātu mākoņu akreditāciju. WaveCom, ilggadīgs VMware partneris uz augsta līmeņa, ir VMware Cloud apstiprināts pakalpojumu sniedzējs un katastrofu atjaunošanas kā servisa akreditēts pakalpojumu sniedzējs.

WaveCom Cloud pakalpojums

WaveCom VMware Cloud piedāvā elastīgu, uzticamu un augstas veiktspējas datu centru risinājumu, novēršot nepieciešamību pēc pašu serveru infrastruktūras. Tas ļauj izveidot jūsu vajadzībām pielāgotu risinājumu, sākot no vienas virtuālās mašīnas līdz lielai uzņēmumu IT infrastruktūrai, kas izkaisīta vairākos datu centros.

Izvēloties mūsu mākonu, jūs varat samazināt infrastruktūras izmaksas, izslēgt kapitāla intensīvas investīcijas un komandas izdevumus, ļaujot jums paredzēt izmaksas, koncentrēties uz pamata darbībām un veikt ātras izmaiņas.

Mūsu mākoņa risinājums ietver VMware NSX-T, Cloud Director Availability, Tanzu Kubernetes Grid un Cloud Director, kas atbilst prasībām kā IaaS, hibrīdmākoņi, PaaS, DRaaS un datu dublēšana. VMware suverēnais mākoņs apvieno mākoņu skaitļošanas elastību un efektivitāti ar uzlabotu datu drošību un regulējošo saderību, ideāli piemērots jutīgu datu apstrādei.

Aizturi - WaveCom reģionālajam VMware Cloud pakalpojumam ir nozīmīgs priekšrocības punkts - tuvums, kas nodrošina ievērojami zemāku aizkaves laiku salīdzinājumā ar globālajiem pakalpojumiem.

Pieejamība - ISO 27001 sertificēts augsta pieejamības datu centrs un pakalpojumi palīdz izvairīties no neplānotas darbības pārtraukšanas, nodrošina biznesa turpinātības plānu un piedāvā ātru iespēju to ieviest.

Riski - Mūsu VMware apstiprinātie pakalpojumi ir droši un atbilst informācijas drošības standartiem, un tie atrodas Igaunijā. Mēs ievērojam datu suverenitāti, kas nozīmē, ka klientu dati ir iekļauti Igaunijas privātuma likumu un pārvaldības struktūru ietvaros. Turklāt klientu datus aizsargā stipri līgumi un pakalpojumu sniedzēja atbildība.

SLA - Mēs saprotam mūsu galveno klientu vajadzības un uzņemamies atbildību, nodrošinot attiecīgus un stingrus SLA nosacījumus.

Kompetence - WaveCom ir ilggadīgs VMware partneris, kas nodrošina virtualizētus pakalpojumus un ir apstiprināts pakalpojumu sniedzējs ar VMware Cloud Verified un katastrofas atjaunošanu kā pakalpojumu.

Komanda - Mūsu sertifikāti liecina par plašām un aktuālām zināšanām mūsu komandā. Mums ir 10 VCP - VMware sertificēti profesionāļi, 3 VCAP - VMware sertificēti augstākā līmeņa profesionāļi un VCIX - VMware sertificēti īstenošanas eksperti. Mūsu klientiem ir iespēja tiešsaistē sazināties ar mūsu ekspertiem reāllaikā.

Elastība un saderība - Mēs izmantojam vadošās virtualizācijas rīkus VMware vides ietvaros. Darbavietas ir viegli pārvietojamas no un uz mākoņa. Klienti var izmantot esošās tehnikas prasmes un rīkus.

Cloud Director servisa platforma

VMware Cloud Director ir hibrīdmākoņu platforma, kas integrē dažādas mākoņu vides un uz vietas esošus vSphere pamatotas datu centrus, piedāvājot klientiem konfigurācijas elastību. Lietotāji var ātri izveidot jaunas vApps, virtuālās mašīnas, katalogus un NSX tīkla pakalpojumus. Cloud Director API ļauj automatizēt vadības operācijas un ir saderīgs ar infrastruktūras kā koda programmatūru, piemēram, Ansible un Terraform.io.

Lietotāji var tikt piešķirti dažādi privilēģiji, grupas un lomas atbilstoši savām vajadzībām. Platforma atbalsta drošu divfaktoru autentifikāciju, izmantojot AzureAD, Cisco DUO, RSA SecureID vai citus SAML un OAuth pamatotas risinājumus. Tās vairākvieta funkcija savieno dažādas atrašanās vietas, izmantojot pakalpojumus dažādos datu centros, un tā ir integrēta ar vRealize Operations Tenant lietotni datu monitoringam un statistikai.

Papildu pakalpojumi ietver integrētas Veeam ilgtermiņa rezerves kopiju risinājumus, VMware Tanzu Kubernetes kā pakalpojumu, S3 objektu krātuvi un App Launchpad, lai pārvaldītu sagataves un konteinerus.

Foto: Publicitātes foto

Infrastruktūra

Mūsu mākoņa pakalpojums, kas atrodas mūsu Igaunijas jaunākajā datu centrā, darbojas uz trīs atsevišķām HPE Synergy 12000 Frame sistēmām, nodrošinot optimālu pieejamību, ar visiem komponentiem dublētiem. Katrai sistēmai ir seši rezerves barošanas bloki, kas ir savienoti ar atsevišķiem UPS blokiem, nodrošinot nepārtrauktu darbību strāvas padeves traucējumu gadījumā.

Mēs izmantojam HPE Synergy 480 G10 serverus ar Intel® Xeon® Gold 6142 2.6 GHz procesoriem un nākamās paaudzes NVMe Gen4 krātuves sistēmas, kas spēj apstrādāt miljoniem IOPS. Šīs sistēmas ir savienotas ar dublētu 32Gb FC SAN tīklu.

Mūsu VMware vSphere Enterprise Plus programmatūras definētais datu centrs nodrošina uzticamību, efektivitāti un drošību. WaveCom mākoņa pakalpojums darbojas nepārtraukti, pat serveru uzturēšanas un atjaunināšanas laikā. Virtuālās mašīnas tiek automātiski un beztraucējumiem pārvietotas uz citu resursdatoru, izmantojot VMware vMotion, uzturēšanas laikā, un gadījumā, ja resursdators neizdodas, tās tiek startētas citos serveros klasterī, novēršot datu zudumus.

NSX-T Network pakalpojumi

VMware NSX tīkla virtualizācijas un drošības platforma nodrošina programmatūras-definētu datu centra (SDDC) pieredzi. Jauninātais NSX-T izmanto GENEVE iepakojuma protokolu, lai panāktu labāku novirzes laiku sadalītajos tīklos, kā arī divu līmeņu maršrutēšanas modeli ar zemu novirzes laiku daudzvietīgos tīklos. NSX-T apvieno tīkla un drošības funkcijas, nodrošinot automatizētu vadību zero uzticības modeļa tīklos un pakalpojumos. Tā piedāvā inteliģentu vertikālo vārteju ugunsmūri un horizontālu sadalītu ugunsmūri. Drošības politikas var tikt automātiski piemērotas visiem marķētiem mākoņa lietojumiem.

NSX-T Edge Gateway nodrošina SNAT un DNAT funkcijas interneta savienojamībai, savukārt L2 un IPSEC VPN nodrošina drošu piekļuvi. Integrētais AVI Advanced Load balancer virza ārējo satiksmi, izmantojot dažādus algoritmus.

Mūsu VMware ESXi resursdatori ir savienoti ar 80 GB tīklu, kas ir saistīts ar dublētiem Nexus 9300 100 Gbit/s galvenajiem tīkla slēdžiem. Cisco ASR 9902 rūteri dublē galveno tīklu un izlīdzina satiksmi. Tie atrodas dažādos datu centros un ir savienoti ar dažādiem tranzīta partneriem, piemēram, Arelion, Cirtic Telecom un RTIX, izmantojot 100Gig savienojumus. Mūsu tīkls ir aizsargāts pret DDoS uzbrukumiem un satiksmes piesārņojumu. Turklāt tas izmanto Cisco HSRP protokolu, lai nodrošinātu nepārtrauktu satiksmi. Visām virtuālajām mašīnām ir 20 GbE tīkla savienojums ar gan Igaunijas, gan starptautiskajiem tīkliem.

Foto: Publicitātes foto

Cloud Director Availability

Cloud Director Availability ir lietotājam draudzīgs rīks rezerves kopiju veidošanai, replikēšanai, migrācijai un katastrofas atjaunošanai, piedāvājot aizsardzību pret vīrusiem un avārijām. Tas pārvalda un automatizē virtuālo mašīnu un vApp replikācijas datu centros, ieskaitot lokālu uz mākoņa un mākoņa uz mākoņa darbplūsmas.

Šis pakalpojums ļauj atjaunot vidi vienā klikšķī, pat izmantojot serveru telpas avāriju. Tas var paplašināt on-premise VMware sistēmas mūsu mākoņa datu centrā un iekļauj L2 VPN risinājumu, lai savienotu mākoņa tīklus.

Pakalpojums nodrošina sinhronizētas atjaunošanas un migrācijas operācijas vairākām virtuālajām mašīnām un ierīcēm. VMware tehnoloģija ļauj replikācijas veikt mūsu ārpusvietas datu centrā klientam noteikta biežuma. Ārkārtas situācijās ārpusvietas datu centrā kļūst par primāro.

Atgūšanas procesam var iestatīt vairākus RPO (atjaunošanas punkta objektīva) noteikumus. Ārpusvietas vietā var atjaunot visu datu centru vai atsevišķu virtuālo mašīnu. "Rewind" funkcija ļauj atgriezt virtuālās mašīnas laiku atpakaļ. Atrodot piemērotu atjaunošanas punktu, virtuālo mašīnu var atjaunot ārpusvietas datu centrā un vēlāk pārvietot atpakaļ uz vietu.

2021.gadā AS WaveCom saņēma akreditāciju kā postījumu atjaunošanas pakalpojumu sniedzējs no VMware, kas ir izcilība, ko apsver tikai 40 VMware partneri visā pasaulē.

Foto: Publicitātes foto

Tanzu Kubernetes klasteri

Uzņēmumi, kas meklē nepārtrauktu uzlabojumu, uzticamību, drošību un augstu pieejamību, pieņem konteineru pamatotu mikropakalpojumu arhitektūru un DevOps principus. Šie pieejas kopā ar skalējamu infrastruktūras vidi nodrošina elastību, darbības efektivitāti un bezšuvju reakciju uz traucējumiem un mainīgajām klientu vajadzībām.

VMware Tanzu Kubernetes ir uzlabots infrastruktūras kā koda pakalpojums mikropakalpojumu klasteru un lietojumprogrammu izveidošanai un pārvaldībai. Tas nodrošina Kubernetes konsistenci visos vidēs un centralizē klasteru pārvaldību. Ar VMware Tanzu Kubernetes Grid organizācijas iegūst vienotu Kubernetes vidi, kas ir gatava lietotāja lietojumprogrammām un dažādiem ekosistēmu risinājumiem.

TKG Standard Runtime ir paredzēts lietotājiem un izstrādātājiem, piedāvājot papildu funkcijas un vienkāršotu klastera cikla pārvaldību. Tas optimizē darbības, likvidējot nepieciešamību pēc specializētas zināšanu par Kubernetes klasteriem. Klastera izveides laikā automātiski tiek veikti visi svarīgie soļi, tostarp tīkla konfigurācija, drošības iestatīšana, slodzes līdzsvarošana un resursu piešķiršana. NSX platforma nodrošina konteksta apzinātu drošības politiku, lai pārvaldītu virtuālos maršrutētājus un ugunsdrošības noteikumus, nodrošinot augsta līmeņa tīkla drošību.

Uzziniet vairāk par Tanzu Kubernetes šeit.

App Launchpad

App Launchpad ir VMware Cloud Director funkcionalitāte, kas nodrošina lietotājiem validētu lietojumprogrammu vidi. Tā demonstrē VMware tirgus vietas lietojumprogrammas, tostarp Bitnami iepriekš konfigurētās, ar pieejamiem lietotāja rokasgrāmatām Bitnami mājaslapā. Tā ir vērsta uz izstrādātājiem, ļaujot viņiem ātri startēt virtuālās mašīnas vai Kubernetes konteineru lietojumprogrammas. Saskarne parāda dažādas lietojumprogrammas, tostarp LAMP, Nginx, Tomcat, Node.js, Grafana, Jenkins, RabbitMQ, Cassandra, GitHub, SQL serverus un dažādas izstrādātāju rīkus. Lietotāji var viegli meklēt, atlasīt un startēt lietojumprogrammas, pielāgojot konfigurācijas, piemēram, atrašanās vietu, IP adreses, tīkla iestatījumus, ugunsdrošības noteikumus un starta skriptus. Konteineru lietojumprogrammas var izvietot, pieslēdzoties Kubernetes klasterim un pielāgojot papildu iestatījumus pēc nepieciešamības, izmantojot YAML redaktoru. App Launchpad piedāvā arī operētājsistēmas sagataves, kas ir pieejamas Cloud Director bibliotēkā.

Ātra un skalējama S3 pakalpojums

S3 (Simple Storage Service) ir tīmekļa balstīts mākoņa krātuves risinājums, kas ir pazīstams ar savu ātrumu un skalējamību, nodrošinot ekonomisku tiešsaistes datu dublēšanu un arhivēšanu. VMware Cloud Director izmanto Object Storage Extension (OSE), lai pārvaldītu datu pieejamību, drošību un piekļuves kontroli. Tas integrē S3 saskarni, ļaujot lietotājiem krāt objektus, izmantojot tīmekļa saskarni, S3 API, failu pārvaldniekus vai failu pārlūkprogrammu. Lietotāji var izveidot direktorijas vApp, virtuālajām mašīnu sagatavēm, ISO failiem utt. OSE (2.2) atbalsta Kubernetes klasteru konfigurācijas un datu dublēšanas atjaunošanu.

Dati S3 tiek organizēti aizsargātos kastēs. OSE izmanto versiju sekošanu, lai sekotu izmaiņām un atjaunotu izdzēstus objektus. Failu versiju sekošana salīdzina saturu un metadatu atribūtus ar jaunāko augšupielādi. Mandantu administratori var kontrolēt lietotāju piekļuvi datiem kastēs, izmantojot piekļuves lomas un ACL (Access Control Lists).

WaveCom izmanto VMware Cloud Director OSE, lai piedāvātu S3 protokola balstītu krātuves vietu, izmantojot 5-nodaļu augstu pieejamību un augsti skalējamu programmatūras definētu krātuvi (CEPH). Tas nodrošina paralēlo datu lejupielādes ātrumu 1,0-1,5 GB/s un augšupielādes ātrumu apmēram 700 MiB/s. S3 tipa pakalpojuma galvenā vērtība ir ekonomiska kārtojuma mākoņa krātuve, nodrošinot efektīvu jutīgu datu glabāšanu bez liekas latences. Tas uztur gatavu rezerves otrēju datu krātuvi un ir trīs reizes izdevīgāks nekā NVMe krātuve.

Veeam rezerves kopiju risinājums

Mūsu Cloud Director Availability risinājums izmanto VMware vSphere replikācijas tehnoloģiju, lai efektīvi replikētu virtuālās mašīnas līdz 1-2 nedēļām. Ilgākam periodam mēs iesakām Veeam rezerves kopiju risinājumu, kas nodrošina neierobežotu krātuves telpu. Rezerves kopiju un replikāciju kombinācija uzlabo pakalpojuma izturību pret traucējumiem. Mūsu rezerves kopiju repozitorijos tagad ir nemainīgums, kas aizsargā pret izspiešanas programmu uzbrukumiem, manipulāciju vai dzēšanu, novēršot rezerves failu modificēšanu vai dzēšanu klienta norādītā periodā. Ilgākam periodam izmantojam SSD repozitorijus, kur rezerves kopijas tiek glabātas mēnesī, un SSD/SAS hibrīdglabāšanu ilgākām ilguma periodam. Mūsu lietotājam draudzīgais risinājums, kas tiek pārvaldīts caur VMware Cloud Director vidi, ļauj klientiem viegli apstrādāt savas virtuālās servera rezerves kopijas. Rezerves kopijas tiek veiktas periodiski, izmantojot "snapshot" pieeju, kas samazina tīkla un disku masīva slodzi un samazina rezerves kopiju darbības laiku. Pēc nepieciešamības klienti var atjaunot atsevišķus failus vai visu virtuālo mašīnu.

WaveCom AS ir vadošais biznesa pakalpojumu mākoņa platformu sniedzējs un inovāciju līderis mākoņa pakalpojumu jomā Igaunijā. Ar vairāk nekā 22 gadu pieredzi mēs esam kļuvuši par uzticamu partneri uzņēmumiem visā pasaulē. Mūsu misija ir nodrošināt mieru, aizsargājot uzņēmumu kritiskos datus un sniedzot izcilus IT infrastruktūras mākoņa pakalpojumus.

WaveCom prioritizē inovācijas un klientu apmierinātību, cenšoties būt pasaules klases pakalpojumu sniedzējs savā nozarē. Mūsu modernais datu centrs, kas pabeigts 2018. gadā, lepojas ar N+2 rezervi un izmanto augstas klases Schneider Electric un APC aprīkojumu. Mēs ievērojam TIER 3/4 standartus, nodrošinot uzticamu un izturīgu infrastruktūru mūsu klientiem.

Lai papildu apliecinātu mūsu apņemšanos pret kvalitāti un drošību, kopš 2018. gada mūsu datu centra darbībās ir ieviests ISO 9001:2015 kvalitātes pārvaldības sistēma. Papildus tam, mūsu datu centrs un pakalpojumi ir novērtēti un sertificēti atbilstoši ISO 27001:2013 informācijas drošības un pieejamības standartam kopš 2019. gada.

Mūsu inovatīvais datu centrs un mākoņa pakalpojums ir kļuvuši par iecienītu izvēli daudziem tehnoloģiju, apdrošināšanas, finanšu un kiberdrošības saistīto uzņēmumu. Šie uzņēmumi iegūst labumu no mūsu augsti pieejamiem IT pakalpojumiem un izvēlas WaveCom, pamatojoties uz mūsu sertificēto datu centru, uzlaboto infrastruktūru un bezkonkurējošu ekspertīzi.

Kā Igaunijas uzņēmums mēs lepojamies ar to, ka kalpojam klientiem 87 valstīs, piedāvājot visaptverošas risinājumus, kas pielāgoti viņu unikālajām vajadzībām. Ar WaveCom jūs varat uzticēties mūsu sertificētajam datu centram un pakalpojumiem, kas atbalstīti ar daudzu gadu pieredzi nozaudē un apņēmību sniegt izcilību.

Sazinieties ar mums šodien, lai uzzinātu, kā WaveCom var dot jūsu biznesam uzticamu, drošu un inovatīvu IT infrastruktūras risinājumu. Izpētiet mūsu mājaslapu, kurā ir detalizētas un visaptverošas produktu lapas, sniedzot padziļinātu informāciju par mūsu piedāvājumiem.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu