Pirmdienas horoskops: 5. jūnijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi pirmdienai, 5. jūnijam.

AUNS

Būsi noskaņojies profesionālajā jomā būt pirmajās rindās. Ja kāds ko aizrādīs - jūtīgi uztversi kritiku un par katru cenu gribēsi pierādīt sava viedokļa pamatotību. Centies būt savaldīgs.

VĒRSIS

Jauna nedēļa, jauni plāni. Tikai uzmanies no pārrēķināšanās, tā var nest zaudējumus materiālā izteiksmē, un sliktākajā gadījumā arī sašķobīt autoritāti.

DVĪŅI

Daudz darba, bet veiksme smaidīs, būs enerģija un to vajadzētu izmantot. Vēlams sākt jaunus projektus, nekautrējoties izrunāt peļņas jautājumus.

VĒZIS

Darbā vai biznesā daudz pienākumu, bet var nākties arī kādu brīdi padarboties tukšgaitā. Vajadzētu sasaukt plānošanas apspriedi, lai katrs zina un paveic savus pienākumus.

LAUVA

Dinamiska un daudzkrāsaina diena. Profesionālajā vidē mainīgas situācijas: kādam jauni kolēģi; kādam jauni pienākumi; kāds pats izdomājis doties jaunās biznesa takās.

JAUNAVA

Jau no nedēļas pirmās dienas ļoti daudz jāstrādā, un varbūt pat jāuzņemas kaut kas papildus, ja kolēģi devušies atvaļinājumā. Bet pēc tam būs gandarījums arī materiālā izteiksmē.

SVARI Būs laba intuīcija, kur un kā nopelnīt vairāk, ko darīt ir un ko darīt nav izdevīgi. Kāds varbūt izdomās ģeniālu biznesa plānu, taču ļoti svarīga darbošanās komandā. Tu to proti un tev izdodas.

SKORPIONS Ja šķiet, ka darba jomā kaut kas bremzējas, tad neiespringsti. Lauzties aizslēgtās durvīs nav vērts, jo varbūt problēmas atrisināsies pašas no sevis.

STRĒLNIEKS

Nemierīga pirmdiena. Ja gribas teikt, ka viss ir slikti, esi objektīvs. Iespējams, ka notikumi, kas sākotnēji rada nemieru, vēlāk izrādīsies ar plusa zīmi.

MEŽĀZIS

Jāstrādā ar pilnu atdevi, bet vai tad kādreiz ir bijis citādāk? Var parādīties jauni projekti vai interesanti un vilinoši piedāvājumi. Rīkojies apdomīgi un solījumus noformē juridiski korekti.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā jomā daudz radošu domu. Idejas plūst kā no pārpilnības raga, kurā kā Zeva dzīrēs nekad nebeidzas nektārs un ambrozijs. Šodien saplāno visus nedēļas darbus.

ZIVIS

Ļoti noderēs iepriekšējā darba pieredze. Zināsi padomu pats sev un spēsi palīdzēt arī citiem. Cilvēki labprāt uzklausīs tavus ieteikumus un būs pateicīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu