VIDEO Jelgavā uz gājēju pārejas notriec sievieti. VP lēmumā viņa atzīta par vainīgo (11)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Gājēju pāreja. Ilustratīvs attēls.
Gājēju pāreja. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Jelgavā sievieti uz gājēju pārejas notrieca vieglā automašīna, taču policija likusi parakstīt protokolu, kurā rakstīts, ka jauniete ir vainīga, vēsta raidījums "Bez tabu". 

Sieviete pēc sadursmes, būdama šoka stāvoklī, piekrita šofera palīdzībai un aicinājumam iekāpt transportlīdzeklī, lai apsēstos. Gados vecais autovadītājs sievietes klātbūtnē arī sazinājies ar operatīvajiem dienestiem. Ieradušies mediķi un policija.

Taču pirms tam autovadītājs gājējai esot atvainojies par notikušo, pilnībā atzīstot savu vainu.

Sieviete tika nogādāta slimnīcā, kur ieradās arī policisti, kuri apgalvoja, ka videonovērošanas kameru ierakstos skaidri redzams, ka gājēja ielu šķērsoja pie neatļautā signāla, un lika parakstīt protokolu.

Pēc pāris stundām jauniete saņēma policijas lēmumu, kur minēts, ka viņa šķērsojusi pāreju pie sarkanā aizliedzošā signāla, un par notikušo izteikts brīdinājums. Taču par negadījumu un iesaistīto šoferi nekas netiek minēts.

Policijas komentārs ir lakonisks: "Ņemot vērā, ka sākotnēji pieņemtais lēmums ir pārsūdzēts un notiek administratīvā procesa atkārtota izskatīšana, Valsts policija plašākus komentārus šobrīd nesniedz."

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu