Noskaties! Rīga atbild: kuras ir labākās peldvietas galvaspilsētā un tās apkārtnē? (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Neskatoties uz to, ka šīs nedēļas pirmā darbadiena Latvijā bija mākoņaina un dažviet bija lietus un pērkona negaiss, vasarīgs siltums nedomā atkāpties, un labi vien ir, ka tā! Lai zinātu, kur atveldzēties Rīgas sutoņā, TVNET rubrikā "Rīga atbild" devās noskaidrot, kur pilsētā un tās apkārtnē ir labākās peldvietas.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes liecina, ka Jāņos lietus un pērkona negaiss gaidāms tikai vietām, galvenokārt valsts austrumos.

Nākamās nedēļas pirmajā pusē saule mīsies ar mākoņiem un, saglabājoties ciklona ietekmei, palaikam gaidāmi nokrišņi, iespējams arī pērkona negaiss.

Tomēr tikai atsevišķos rajonos lietus spēs mazināt ilgstošo sausumu.

Dominējot lēnam vējam, gaisa temperatūra būs līdzīga kā nedēļas nogalē, naktīs daudzviet svārstoties ap +13…+18 grādiem, bet dienās gaisam lielākajā valsts daļā iesilstot līdz +21…+26 grādiem, austrumos - līdz pat +27...+29 grādiem. Piekrastē gaisa temperatūra būs par pāris grādiem zemāk.

Jāņu brīvdienās, mākoņiem aizklājot debesu lielāko daļu, naktis vēl aizvien būs siltas un dienās gaiss iesils līdz +20…+25 grādiem, nedaudz vēsāk būs piekrastē.

Kaut arī vietām gaidāmi nokrišņi, valsts lielākajā daļā vēl saglabāsies augsta ugunsbīstamība, tāpēc LVĢMC aicina būt īpaši piesardzīgiem, dodoties pie dabas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu