VIDEO Ar pirmās klases biļeti. "Lexus" - luksusa minivens

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Augstākās klases ērtības automašīnā parasti piedāvā pagarinātie sedani ar šoferi. Taču, lai iekļūtu smalki tapsētajos un pat izvelkamajos sēdekļos, nākas pieliekties. "Lexus" tas šķiet nepiedienīgi, tāpēc japāņi nolēma izgatavot automašīnu, kas patiešām piedāvā pirmās klases aviolidojuma komfortu uz zemes.

Minivena "Lexus LM" salons ir gluži kā neliels birojs vai grezna dzīvojamā istaba uz riteņiem. Tādu kombināciju nepiedāvā neviens cits tirgū esošais transportlīdzeklis. Izstrādājot LM koncepciju, "Lexus" veica pētījumus ar privāto lidmašīnu ražotājiem un īpaši turīgiem klientiem. Sēdekļi ir radīti ideālam atbalstam un komfortam.

Salona temperatūra, gaisa kvalitāte un apgaismojums var tikt precīzi kontrolēti, un tiek nodrošināta ērta piekļuve savienojamībai un izklaidei. Lai cik lieli ekrāni būtu atrodami luksussedanu atzveltnēs, neviens nespēj konkurēt ar "Lexus LM" 48 collu platekrāna monitoru.

Tāds pieejams "Lexus LM" sevišķi ekskluzīvajā četru sēdvietu variantā, jo tajā ir starpsiena, kas nodala salona priekšpusi un aizmuguri. Septiņu sēdvietu modelī prioritāra ir vidējā jeb otrā sēdekļu rinda.

Papildu trešajā rindā ir trīs paceļami sēdekļi, kurus var nolocīt, kad nepieciešama lielāka bagāžas telpa.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu